Всички игри | НовиНови игри


Пухчета

vankizzle

Описание

Тези малки пухчета са се оплели много сериозно едни в други. Помогнете им да се разплетат така, че да няма пресичащи се линии.

Играна: 8580

В момента: 0


Хекс билярд

ViLianDo

Описание

Различни по цвят топки ще падат от горната част на игралното поле. Направете комбинация от по три или повече еднакви на цвят от тях, за да ги премахнете. Комбинацията може да е по вертикала, хоризонтала или диагонал.

Играна: 8585

В момента: 0


Скъпоценни камъни на Египет

vankizzle

Описание

Играта представлява една битка за трона на Египет, но тронът ще бъде даден на този, който притежава най-голям брой скъпоценни камъни и победи във войната. С разместване подредете така камъните, че цветово да образуват групи по 3 в хоризонтално или вертикално полжение.

Играна: 8597

В момента: 0


Космически скали

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да сваляте космическите скали от небосвода. За целта трябва да събирате скалите в групи по три или повече. Скалите, който не са едноцветни ви дават различни бонуси когато ги свалите.

Играна: 3603

В момента: 0


Мехурчета 2

nihilisto

Описание

Групирайте мехурчетата по 3 от всеки тип. Целта е да направите група, преди да ви е изтекло времето. Играта е за резултат.

Играна: 8607

В момента: 0


Коледни двойки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички коледни играчки и подаръци, За целта трябва да ги събирате по две или повече от вид. Внимавайте да не станат прекалено много, защото ще изгорите.

Играна: 2537

В момента: 0


Промени в Шейкъри

vankizzle

Описание

Опитайте се да посочите фигурите във пъзела със тяхната форма и зададената им бройка, като тя ви е показана. Справете се успешно и преминете нивото.

Играна: 8610

В момента: 0


Разместване на бактерии

vankizzle

Описание

Разменете местата на съседни двойки от бактериите, за да получите комбинации от три или повече еднакви по вид. За да преминете всяко от нивата, трябва да направите определено количество точки, преди времето да изтече. Ако изпитвате затруднения - използвайте подсказките. Те обаче ще намалят точките ви.

Играна: 8613

В момента: 0


Намери сиренето

vankizzle

Описание

Помогнете на плъха да намери сиренето във всеки един лабиринт. Съберете всички 42 сирена идващи от страни в целия свят.

Играна: 3200

В момента: 0


Ледени блокове

Описание

Ето как, играят тетрис на северния полюс. Използвайте възможността да завъртате всяка от падащите фигури. Целта е да подредите 3 кубчета от един цвят едно до друго.

Играна: 2538

В момента: 0


Променящи се кубове

vankizzle

Описание

Подредете в един цвят всички кубчета.

Играна: 8640

В момента: 0


Изследовател на джунглата

Описание

Целта в играта е да направите обстойно изследване на джунглата. В нея вие трябва да откриете търсените от играта животни. Когато намерите някое животно от списъка цъкнете върху него, за да го маркирате.

Играна: 2538

В момента: 0


Скъпоценни камъни

vankizzle

Описание

В тази игра целта ви е да съберете възможно най-голяма колекция скъпоценни камъни за ограниченото време, с което разполагате. За целта събирайте еднаквите камъни по три във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 8644

В момента: 0


Първа Предишна 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 Следваща Последна

21178 - 21190 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!