Всички игри | НовиНови игри


Загубени в китайският квартал

vankizzle

Описание

Открийте разликите между снимките на разнообразни места от китайският квартал, за да продължите приключението си в него. Бъдете бързи, защото сте ограничени във времето за търсене.

Играна: 2646

В момента: 0


Пингвини Попърс

vankizzle

Описание

Съчетай три или повече топки от един и същ цвят за да получиш право на стрелба. Можеш да смениш своето оръжие, като можете да избирате от общо пет различни такива. По време на играта ви се предоставят много и най-различни бонуси.

Играна: 2647

В момента: 0


Денят на магьосника

nihilisto

Описание

Игра само за професионалисти! С всяка следваща картина времето се намалява, а разликите се увеличават. Открий разликите в този "омагьосан ден".

Играна: 5670

В момента: 0


Зимен пъзел

Описание

В тази игра имате един доста труден за подреждан пъзел. Опитайте се да го подредите за възможно най-кратко време, за да ви даде повече точки.

Играна: 5669

В момента: 0


Маските на маите

vankizzle

Описание

Открийте древните тайни на маите. Намерете техните маски и ги групирайте по цветове от един и същ вид.

Играна: 2647

В момента: 0


Полов живот

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да стигнете първи до яйцеклетката. За целта ще трябва да сте изключително ловки и бързи. Прегледайте много на бързо нивото и не позволявайте на някой противник да ви изпревари.

Играна: 3786

В момента: 0


Разбий тухлите 3

vankizzle

Описание

Можете да чупите по три или повече тухли, като се съобразявате да не ви свършва времето! Наслаждавайте се на бонусите, които правят играта ви по-лесна! Не се отказвайте по време на рекламите между нивата !!

Играна: 5658

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел пъстра гъсеница

Описание

В тази игра имате картинка на една доста колоритна пъстра гъсеница, разделена на множество пъзелни части. Вашата задача е да подредите пъзела възможно най-бързо, като може само да плъзгате частите му.

Играна: 2656

В момента: 0


Къщата на Гибсън

1nikito_sss

Описание

В тази игра, ще трябва да изследвате всеки сантиметър от къщата на Мел Гибсън, защото ще се наложи да откриете скритите предмети.

Играна: 5652

В момента: 0


Кит и Елис

nihilisto

Описание

В този пъзел трябва за определено време да унищожите даден брой предмети в "дъската". Като тук не ги местите директно по нея, а се взимат от плота по-долу!

Играна: 2657

В момента: 0


Диамантена верига

Описание

Целта на играта е да съберете максимално количество диаманти. Трябва да вземате еднаквите диаманти непосредствен контакт помежду си. Колкото повече диаманта вземете с едно щракване, толкова повече точки ще ви дадат.

Играна: 5650

В момента: 0


Луна

vankizzle

Описание

Както всяка планета така и Луната си има своите пътници. Помогнете на всеки един от тях да стигне до портала със същия цвят.

Играна: 3787

В момента: 0


Жив пъзел 2

vankizzle

Описание

Всички знаем как се редят пъзели. Съпоставят се частите на картинка, която не се движи. Сега може да се опитате да подредите поредица от живо пъзли, който се движат постоянно.

Играна: 2660

В момента: 0


Първа Предишна 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 Следваща Последна

21126 - 21138 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!