Всички игри | НовиНови игри


Подводен свят

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да намерите поредица от предмети, загубени в подводния свят. За целта трябва да сте много наблюдателни и да следите всяка подробност. Бъдете максимално бързи, защото времето си тече.

Играна: 4667

В момента: 0


Пъзел

rossy

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите пъзел с природен пейзаж. За целта трябва да си изберете трудност и да намерите правилното място на всяко едно парче. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1814

В момента: 0


Цветни камъни

vankizzle

Описание

Разменете местата на камъните така, че да се групират по цветове. Елиминирайте ги от екрана.

Играна: 4668

В момента: 0


Свят на магьосници

Описание

Надникнете в света на магьосниците и решете всички пъзели. Открийте и премахнете разликите между всяка двойка картинки. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 20617

В момента: 0


Боблокс

vankizzle

Описание

Премахнете всички кубчета от екрана. Целта е да не остане нито едно. Имате четири живота за случаите в които ви остане кубче.

Играна: 1813

В момента: 0


Ядосани птици - звездни войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да открият разликите между две почти еднакви картинки. Бъдете максимално наблюдателни и открийте разликите колкото се може по-бързо.

Играна: 20621

В момента: 0


Правилен път

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на топчето да стигне до червеното флагче. За целта трябва да правите линии с мишката, който ще отведат топчето на правилното място. Бъдете внимателни и не позволявайте топчето да пострада.

Играна: 1506

В момента: 0


Спонджбоб желе 3

vankizzle

Описание

Спонджбоб и неговия приятел Патрик се нуждаят от малко помощ. Ако искате да им помогнете, тогава ще трябва да ги свалите от платформите върху, който са попаднали. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие.

Играна: 4669

В момента: 0


Копане на диаманти

vankizzle

Описание

Помогнете на миньора да разбие колкото се може повече от подземните скали, в търсене на диаманти. Замеряйте комбинациите от две или повече еднакви по цвят и вид блокчета, които са едно до друго. Не оставяйте масата с блокчета да достигне до него. В тях се крият различни бонуси. Колкото по-големи комбинации разрушавате на веднъж - толкова повече точки ще получите.

Играна: 20682

В момента: 0


Скрити предмети

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете всички скрити предмети в приказните картинки. Бъдете наблюдателни, внимателни и бързи. Ако се затруднявате може да използвате автоматично презареждащият се жокер.

Играна: 20690

В момента: 0


Безкраен пъзел

vankizzle

Описание

Може и да не стигнете до края на този пъзел, но спокойно може да се забавлявате. Задачата ви е да премахвате еднаквите формички с непосредствен контакт помежду си. След всеки клик се прибавят още няколко цветни фигурки.

Играна: 4677

В момента: 0


Скрити пчели

vankizzle

Описание

Използвайте лупата, за да се разходите из картината и да откриете, тайното скривалище на малките пчели. Очакват ви 10 животинки.

Играна: 4679

В момента: 0


Съкровище пъзел

vankizzle

Описание

Очакват ви несметни богатства, интересни приключения и дълго пътуване из амазонските земи. Изчистете екрана като групирате по 3 или повече от един и същ вид символите.

Играна: 20724

В момента: 0


Първа Предишна 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 Следваща Последна

19956 - 19968 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!