Всички игри | НовиНови игри


Хелоуин пикдоку

vankizzle

Описание

Знаете ли, правилата на пикдоку. Целта е същата като при обикновеното судоку. Подредете всички фигурки върху дъската, така че да не се повтарят в хоризонтален или вертикален ред.

Играна: 2485

В момента: 0


Цветни пингвини

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичните цветни пингвини да премахнат боята от себе си. За целта те трябва да се допрат до блок със съответстващият им цвят.

Играна: 2486

В момента: 0


Пъзел в джунглата

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пъзела на щастливите музиканти в джунглата. За целта си изберете подходяща трудност и открийте правилното място на всяка една част. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2490

В момента: 0


Дупка

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да запълните всички дупки. За целта обаче ще трябва да откриете правилните предмети, с който да го направите. Бъдете внимателни и бързи, не позволявайте дупките да станат прекалено много.

Играна: 1304

В момента: 0


Фантастични яйца

1nikito_sss

Описание

Великден е и оцветените яйца не могат да отсъстват от традиционната декорация на дома. Погледнете техните цветове, както и други подробности, за да намерите разликите.

Играна: 1304

В момента: 0


Пъзел Сафари

nihilisto

Описание

Трябва да предвижвате квадратите от пъзела, като използвате едното незапълнено квадратче. Не е толкова лесно колкото изглежда!

Играна: 2494

В момента: 0


Шоколадово безумие

vankizzle

Описание

Този малък лакомник обожава шоколада. Свържете тръбите, за да може той спокойно са се насити.

Играна: 1303

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел сладки мишки

Описание

В тази игра разполагате с една очарователна картинка с две сладки мишки. При стартирането на играта пъзела се разбърква вашата задача е да го наредите с възможно най-малко цъквания и за минимално време.

Играна: 1302

В момента: 0


Многоцветна колекция

nihilisto

Описание

Настъпи времето за обиране на тазгодишната реколта. Съберете прекрасните и сочни плодове от градината, като ги групирате минимум по две.

Играна: 1300

В момента: 0


Роботрошачка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички роботи по различни и интересни начини. За целта трябва да измислите правилната стратегия, като използвате предоставените ви ракети, динамити и други предмети. С колкото по-малко опита го направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2496

В момента: 0


Множество балони

nihilisto

Описание

Справи се с непрестанно прииждащите балони като ги пукаш. Цели се в тези, които са по 3 и повече и са от един и същ цвят.

Играна: 1298

В момента: 0


Гравитационен пъзел

nihilisto

Описание

Един изключително труден пъзел поради простата причина, че нищо в него не е статично. Изберете картина и се опитайте да наредите парчетата.

Играна: 2501

В момента: 0


Първа Предишна 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 Следваща Последна

19904 - 19916 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!