Всички игри | НовиНови игри


Открий числата 20

elitooo666

Описание

Кой ще победи? Вие или числата? Ще успеете ли да намерите техните укрития или не. Търсете внимателно къде може да са!

Играна: 4577

В момента: 0


Луна

Описание

В тази игра разполагате с една изключително впечатляваща картинка на луната. Изберете си подходяща трудност на пъзела и го стартирайте. След това намерете вярното място на всяка част от него и сглобете картинката.

Играна: 1618

В момента: 0


Изследовател на джунглата

Описание

Целта в играта е да направите обстойно изследване на джунглата. В нея вие трябва да откриете търсените от играта животни. Когато намерите някое животно от списъка цъкнете върху него, за да го маркирате.

Играна: 2538

В момента: 0


Стикери по стените

vankizzle

Описание

Открийте стикерите от списъка, залепени по стение, преди времето да изтече. За всеки открит ще получавате по 250 точки, всяко грешно кликване ще ви отнема 50.

Играна: 1615

В момента: 0


Пъзел мания Парти

1nikito_sss

Описание

Можете ли да подредите пъзела? Намерете къде е правилното място на всяко парче.

Играна: 1614

В момента: 0


Гълъб мозайка

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на гълъбчето да събере своите части. За целта трябва да подредите правилно сложен пъзел и да поставите всяка от частите на правилното й място. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1613

В момента: 0


Пъплет екстрийм

vankizzle

Описание

Изчистете всички предмети от игралното поле, като премахвате комбинацията от два или повече от тях. Използвайте бонус предметите, за да постигнете целта. Преминаването в следващото ниво става след премахване и на последният предмет.

Играна: 2544

В момента: 0


Пати - Великден е на път

vankizzle

Описание

Проследете великденското приключение на Пати, като откривате разликите в картинките със сцени от него. Опитайте се да ги намерите за възможно най-малко време и без грешни кликвания.

Играна: 1028

В момента: 0


Пикник на хълма

1nikito_sss

Описание

Открийте всички буквички от азбуката, преди гладните мравките да са отмъкнали храната за пикника ви! Следете оставащото време.

Играна: 4576

В момента: 0


Сапунени мехури

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с ограничен сапунени мехури и целта ви е да вкарате възможно най-голям брой кубчета в тях. За целта докато кубовете са в балони вие цъкнете с левия бутон на мишката. Пазете мехурчетата от острите предмети летящи около кубовете.

Играна: 1610

В момента: 0


Открий разликите

rossen82

Описание

Открий всички пет разлики в двете картинки, но не забравяйте, че те винаги са различни. Ако цъкнеш на място където няма разлика Ви отнема част от времето.

Играна: 2546

В момента: 0


Призраци от миналото

Описание

В тази игра разполагате с множество призрачни картинки, в който са скрити числата от 0 до 9. Задачата ви е да откриете и премахнете числата. Ако се затруднявате може да използвате автоматично зареждащият се жокер.

Играна: 1608

В момента: 0


Създай скин

kos_sko

Описание

Minecraft SkinCraft е приложение/игра, с което скин за играта Minecraft. Може да си запазите изработеният от вас скин на компютърът ви като използвате бутона "Save".

Играна: 1606

В момента: 0


Първа Предишна 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 Следваща Последна

19618 - 19630 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!