Всички игри | НовиНови игри


Пъзел с чудовища

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички без 1 чудовища. За целта трябва да карате зомбитата да се избутват едно друго. Бъдете внимателни да не останете без ход, преди да сте разкарали всички зомбита.

Играна: 209

В момента: 0


Мехурчета

1nikito_sss

Описание

Унищожи всички мехурчета от получаване на три или повече от същият вид. Може да използваш някое от човечета и на друго място.

Играна: 1629

В момента: 0


Размяна на храни

1nikito_sss

Описание

Целта на играта е да подредите различните храни по 3 на ред от всеки вид. Във всяко ниво имате определена цел, която трябва да достигнете, преди времето да изтече.

Играна: 1628

В момента: 0


Лудост за дъвки

Описание

В тази игра трябва да измислите какво да бутнете, за да счупите машината за дъвки. Освен това не трябва да ви остава и изправени лакомства.

Играна: 1626

В момента: 0


Пиксус

nihilisto

Описание

Унищожи цветните квадратчета като използваш съответно квадратите най-долу в играта. Избери квадрат долу с ляв бутон на мишката после начертай линия с мишката и пусни квадратчетата да унищожат другите със съответния цвят.

Играна: 4076

В момента: 0


Тухли

nihilisto

Описание

Целта на играта е да изчистите всички тухли от екрана. Премахнете блокчета, които са две или повече от един цвят в ред или колона.

Играна: 2535

В момента: 0


Тухлен блок

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни блокове. За целта трябва да ги ударите с предоставеното ви топче необходимия брой пъти. Внимавайте, защото ако го изпуснете и падне ще изгорите.

Играна: 4580

В момента: 0


Портал енергичните верига

thelioness

Описание

Всяко парче може да се върти вие трябва да кликнете върху правилното, което ще предизвика верижна реакция, за да се запълни енергийния бар.

Играна: 4578

В момента: 0


Разрушител на конструкции

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да разрушите всяка една конструкция. За целта прерязвайте основите или други части на конструкцията, по такъв начин, че като се срине да падне под обозначеното ниво.

Играна: 311

В момента: 0


Докосни балончетата 3

vankizzle

Описание

Преодолейте всички опасности по пътя и спукайте всички балончета. Ако, попаднете в капан от шипове губите един живот.

Играна: 1619

В момента: 0


Коледни двойки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички коледни играчки и подаръци, За целта трябва да ги събирате по две или повече от вид. Внимавайте да не станат прекалено много, защото ще изгорите.

Играна: 2537

В момента: 0


Нов свят 2

vankizzle

Описание

Сътвирението е в твоите ръце. Съчетавайте различни елементи и получените от тях нови такива, сили и предмети, за да откриете още повече нови видове, които ще трябват за сътворението на света.

Играна: 4577

В момента: 0


Ледени блокове

Описание

Ето как, играят тетрис на северния полюс. Използвайте възможността да завъртате всяка от падащите фигури. Целта е да подредите 3 кубчета от един цвят едно до друго.

Играна: 2538

В момента: 0


Първа Предишна 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 Следваща Последна

19605 - 19617 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!