Всички игри | НовиНови игри


Удари трола

vankizzle

Описание


Задачата на играта е да свалите всички тролове от платформите, на който се намират те. За целта трябва да използвате само топките, с който разполагате. Всяка топка има различна сила.

Играна: 508

В момента: 0


Домино подредба

Описание

В тази игра разполагате с едно цялостно домино с всичките си части. Целта на играта е ги подреждате на купчинка едно върху друга, като за това печелите точки. Всяко следващо домино, което слагате трябва да е с цифрата на предното.

Играна: 506

В момента: 0


Силата на кубчетата

vankizzle

Описание

Премахнете необходимите зелени кубчета, така че това с лицето да се озове на бялата платформа. Опитайте се да отстраните колкото се може по-малко кубчета, за да преминете нивата.

Играна: 506

В момента: 0


Пирамиди

vankizzle

Описание

В тази игра вие сте археолог, който иска да разкрие тайните на пирамидите. За целта събирайте кутиите по три еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Не забравяйте да съберете всички срити съкровища.

Играна: 505

В момента: 0


Спасителят Лари

vankizzle

Описание

Каква е историята на Лари и защо това дебело дете плува в неговия басейн? Разкрий мистерията като огледаш наоколо.

Играна: 504

В момента: 0


Жинк той

vankizzle

Описание

Вашата цел е да изчистите цялата карта и направите най-добрия резултат. Всяка колона може да се мести нагоре или надолу. С движението на колоните нагоре и надолу направете така, че на всеки ред да има пулове само от един цвят - ако това е така, то той ще получи маркировка с този цвят в празните полета и след преминаването и през последната колона - всички пулове с дадения цвят в редовете ще се изчистят. Опитайте се да премахнете всички пулове в най-малко стъпки. Колкото повече пулове от даден цвят се намират в реда - толкова повече точки ще вземете за изчистването му.

Играна: 503

В момента: 0


Зомби панда

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите света от зомби пандите. за целта проверете вашата точност и ловна тактика и измислете най-лесния начин да ги премахнете.

Играна: 498

В момента: 0


Торензита 7

vankizzle

Описание

Приключението Торензита с още един епизод. Изследвайте нови стаи в най-новата част на играта.

Играна: 497

В момента: 0


Светещ робот

nihilisto

Описание

Управлявай твоя робот чрез команди, като слагаш определени символи за действия на дъската в дясно. Накарайте го да стигне до синьото поле.

Играна: 496

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 2 епизод 4

nihilisto

Описание

Развръзката предстои. Двама от терористите са убити от Йети. Живота на Мег е застрашен, а за да я спасите трябва да влезете в пещерата на Йети и да донесете желаното от Дерек.

Играна: 492

В момента: 0


Безкраен начин плюс

vankizzle

Описание

Динамиката в тази игра ще ви завладее напълно. Очакват ви много стаи изпълнени със смъртоносни опасности, които трябва да преодолеете, за да съберете всички златни монети.

Играна: 481

В момента: 0


Преднамереност

vankizzle

Описание

За да се промъкнеш незабелязано през охраната и да продължиш напред, внимателно прецени стратегията си. Целта е да определиш пътят на куршума.

Играна: 480

В момента: 0


Малки паяци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е помогнете на малките паячета да стигнат успешно до паяжината си. Бъдете внимателни и мислете внимателно къде точно трябва да сложите преградата. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 473

В момента: 0


Първа Предишна 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 Следваща Последна

18682 - 18694 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!