Всички игри | НовиНови игри


Откачени крави

vankizzle

Описание

В тази игра си имате работа с едни доста откачени крави, но те се нуждаят спешно от помощта ви. Целта е да съберете всичко златно от всяко ниво. Внимавайте да не изгубите някоя от кравите в бурното море.

Играна: 545

В момента: 0


Глейзър

vankizzle

Описание

Целта ви е да премахнете всички червени и зелени елементи в нивата. Това може да стане от падане или ръчен удар. Червените се чупят само от падане, зелените и по двата начина. Използвайте различните опции, които играта ви дава - да ги разбивате, замразявате някои то тях, да добавяте нови, да спрете времето или разменяте места на елементите.

Играна: 542

В момента: 0


Водопади

vankizzle

Описание

Използвай стрелките, за да отклониш пътя на водата, така че да мине през съдовете и да ги напълни.

Играна: 542

В момента: 0


Четирите останали

vankizzle

Описание

Намерете правилният ред по който трябва да премахнете всички правоъгълници. Ако не успеете трябва да започнете отначало.

Играна: 541

В момента: 0


Помогнете на героя

vankizzle

Описание

Помогнете на героя в пътешествието му и борбата с чудовищата. Вижте срещу какви сили ще се изправи, след това подредете намерените по пътя предмети в инвентара и използвайте подходящите за дадената битка. Другите продайте, за да получите пари с които да закупите повече пространство за предмети използвани в битката или по-голям инвентар. Когато сте готови се изправете в двубой с чудовището и вижте дали сте направили подходящият подбор на предмети.

Играна: 536

В момента: 0


Погребване на зомбита

vankizzle

Описание

Мъртвите оживяват и това са доста лоши новини за всички живи. Сега спешно някой трябва да се заеме с връщането на всички зомбита в гробовете им. Измислете как да вкарате всички мъртъвци по гробовете, като внимавате да не нараните живите хора.

Играна: 532

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 4 епизод 4

nihilisto

Описание

Степан Волф е в морската бездна. Без да знае, че Dagger League е успяла да саботира един от механизмите на робота му! Ще успее ли Степан да оправи механизма, да се срещне със страшния Кракен и да се върне навреме за да спаси Мег!? Това зависи от теб!

Играна: 531

В момента: 0


Летящо зомби 2

vankizzle

Описание

Едно алчно зомби би направило всички, за да припечели малко пари. Помогнете му да събере всички средства пръснати във въздуха, като го изстреляте с огромното оръдие. Слагайте бомбите под него докато лети така, че да измине възможно най-голяма дистанция.

Играна: 527

В момента: 0


Синьо

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да преобърнете всички обратни плочки и да уеднаквите синия цвят на всякъде по площадката. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой придвижвания.

Играна: 523

В момента: 0


Прав срез

Описание

В тази игра имате мисията да направите точни срезове на правилните места, за да паднат всички цветни фигурки. С колкото по малко срезове преминете преминете нивото толкова повече точки ще ви даде.

Играна: 516

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 6 епизод 3

nihilisto

Описание

Придружете Мег до стаята с арсенала в тайният военен комплекс. А, какво ще се случи след това играйте, за да разберете!

Играна: 516

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 1 епизод 3

nihilisto

Описание

Злата кралица на племето смята да принесе в жертва вашият асистент Дерек. В търсене на изход през блатисти местности ще срещнете неочаквана личност... самият SteppenWolf!

Играна: 511

В момента: 0


Хипер сфера

vankizzle

Описание

Гледайте радара, който ще ви води. Събирайте кристали, отбягвайте опасностите, за да преминете към следващото ниво.

Играна: 510

В момента: 0


Първа Предишна 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 Следваща Последна

18669 - 18681 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!