Всички игри | НовиНови игри


Смачкай чудовищата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички чудовища от всяко ниво на играта. За целта помислете внимателни и открийте как да премахнете всяко чудовище. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1299

В момента: 0


Летяща топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преместите топчето до финалната платформа. За целта трябва да премествате компонентите на всяко ниво, така че да изпълните всички условия на нивото и да стигнете до финала.

Играна: 1298

В момента: 0


Нахален клиент

SuBmIT

Описание

Как бихте реагирали, ако много известен журналист посети ресторанта ви и вземе маса, за която няма резервация? Опитайте се да намерите най-доброто решение в тази ситуация.

Играна: 2741

В момента: 0


Зли астероиди 2

leiks

Описание

В тази игра трябва да унищожавате всички зли астероиди на всяко едно ниво от играта. За целта отклонявайте земната плазма към целите си, като използвате космическите обекти, който можете да контролирате.

Играна: 1296

В момента: 0


Къде е първият

Описание

В тази игра едно малко момче се нуждае от вашата помощ, за да излезе от вкъщи. Преди да излезете от дома си съберете всички вещи, който може да са ви полезни.

Играна: 2744

В момента: 0


Еластично топче

jInKaTa88

Описание

Целта на играта е лесна. Трябва да засилите топчето и да ударите всички зелени квадратчета. Само недейте да докосвате червените, защото играта приключва.

Играна: 17740

В момента: 0


Хъркане 3 на острова

vankizzle

Описание


Гръмогласното хъркане на слона дразни останалите животни. Те са готови на всичко, за да го събудят и насладят на тишината поне за малко. Всяко от животните се държи по различен начин, когато кликнете върху него или бъде бутнато.

Играна: 2747

В момента: 0


Петна и блокове

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на безформените петна да стигнат безопасно до земята. За целта трябва да премахвате каменните блокове, върху който се намират. Внимавайте да ги махате в правилен ред така, че петната да не пропаднат в бездната.

Играна: 2747

В момента: 0


Думи по часовник

nihilisto

Описание

Вие сте гений изобретател, който открива планове за загадъчна машина, която работи със силата на езика. Но малки механични насекоми, са проникнали в лабораторията ви и искат да откраднат тайните ви!

Играна: 2751

В момента: 0


Прескочи ме

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете правилната поредица на действие, за да вкарате всяко кръгче в квадратче. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой движения, за да преминете всяко ниво.

Играна: 248

В момента: 0


Избягай от стаята

Описание

Целта е да избягаш от тази стая. Оглеждай се навсякъде, намери предмети, които може да използваш, за да успееш да избягаш.

Играна: 17599

В момента: 0


Екзистенциалната Ашли

vankizzle

Описание

Помогнете на екзистенциалната Ашли, да открие истинския смисъл на живота. Изглежда че това пътешествие ще я отведе далеч от уютната планетата, наречена Земя. Тя ще трябва да намери решението на много задачи, за да постигне вътрешен мир и има нужда от вас за това.

Играна: 1662

В момента: 0


Ядосани пингвини 1

vankizzle

Описание

В играта трябва да защитите ескимосите от доста агресивните пингвини. За целта трябва да отрежете покривите или поне част от тях по такъв начин, че да ударите пингвините, но да не нараните ескимосите.

Играна: 17593

В момента: 0


Първа Предишна 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 Следваща Последна

17707 - 17719 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!