Всички игри | НовиНови игри


Топче в лабиринт 2

nihilisto

Описание

За хора с голямо търпение и ловки умения. В този "луд" лабиринт, с още по-лудо топче, намерете изхода няма да е лесно!

Играна: 1307

В момента: 0


Подреди блокчетата

stevendorb

Описание

Помогнете на червеното блокче, да стигне до изхода. За целта помислете как да разместите останалите блокчета, за да направите път на червеното.

Играна: 2091

В момента: 0


Двойки кубчета

vankizzle

Описание

Целта на играта е да съберете двойките кубчетата заедно, според цветовете им. За да я постигнете, използвайте свойствата на различните елементи в нивата. Можете да премахвате жълтите на цвят, с кликване върху тях, сините могат да местят, а сивите са статични.

Играна: 2736

В момента: 0


Рисувай

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да запълните празните квадратчета с цветните фигурки. Бъдете съобразителни и запълните празната фигурка колкото се може по бързо, за да получите максимален брой точки.

Играна: 1304

В момента: 0


Магическа топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете двете магически топки с различаващ се цвят. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой кликове.

Играна: 1664

В момента: 0


Търкаляне и падане 3

vankizzle

Описание


В тази игра трябва намерите как да бутнете всички кукли. За целта използвайте закачените топки над тях. Късайте веригите им в правилните моменти. Справете се максимално бързо за повече точки.

Играна: 2737

В момента: 0


Малко колело

nihilisto

Описание

В един свят изпълнен с киборги всичко било наред, докато един ден енергията, на която разчитали се изчерпала. Ами, сега какво ще стане? Намерете нов генератор!

Играна: 1303

В момента: 0


Работа в трезора

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на полицията да спаси трезора от обирджии. За целта трябва да поставите бронираната врата на мястото й. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2738

В момента: 0


Намерете предметите 2

Mailz

Описание

За всички на които им хареса The Fog Fall, това е продължението на тази страхотна логическа игра. Сега вие сте в един изоставен град и трябва да намерите различни предмети и да прецените къде да ги използвате.

Играна: 17900

В момента: 0


Непресечени линии

nihilisto

Описание

Използвайте логическите си умения! В тази плетеница трябва така да направиш, че нито една от линиите да не се пресича с друга.

Играна: 1301

В момента: 0


Соник в търкаляща се топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Таралежа супер герой Соник да се изтъркаля до двуопашатата лисица Тейлс. Помислете внимателно и измислете в какъв ред да премахнете предметите, за да изпълните мисията.

Играна: 1300

В момента: 0


Балони

Описание

В тази игра логическа игра трябва да спасите добрите балоните. За целта ги пуснете да летят свободно. Внимавайте да не попаднат на препятствия, който могат да ги спукат или задържат.

Играна: 2740

В момента: 0


Земята на бирата

elitooo666

Описание

Земята на бирата, тя е някъде в космоса и вие трябва да, я намерите. За целта е необходимо да извършите определена последователност от действия.

Играна: 1299

В момента: 0


Първа Предишна 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 Следваща Последна

17694 - 17706 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!