Всички игри | НовиНови игри


Клик игра

vankizzle

Описание

В тази игра ще се наложи да бъдете внимателни и съсредоточени ако искате да преминете всяко ниво. Следвайте инструкциите на всяко ниво и измислете къде и в каква последователност трябва да кликнете.

Играна: 1597

В момента: 0


Хелидропър

vankizzle

Описание

Целта в играта е да направите така, че топчето което се транспортира от хеликоптера, да попадне в кошницата. Използвайте предметите от инвентара и ги сложете на подходящите места в игралното поле, за да изпълните задачата и преминете нивото.

Играна: 2258

В момента: 0


Подредба

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите цветните топки така както е показано на листа хартия в лявата част на игралния екран. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 4292

В момента: 0


Обратими пулове

LoveZoe

Описание

Reversi, предлага удобен интерфейс и приятна графика. Имате на разположение 4 нива на сложност, като на последното е изключително трудно да спечелите. Играта е отличен избор за любителите на логически игри, с нея можете също да "убиете" няколко минути в офиса. Играчът който има повече фигурки в края на играта печели.

Играна: 14362

В момента: 0


Чудовищно мазе

nihilisto

Описание

Мазе, брадва на масата, лепкав мрак, това не предвещава нищо добро. Но какво ще се случи по нататък зависи от вас. Опитайте да се измъкнете!

Играна: 4297

В момента: 0


Света на Финиъс

vankizzle

Описание

В тази игра Финиъс има загадка за разкриване. Вашата задача е да му помогнете в това нелеко начинание. Бъдете наблюдателни, открийте всичко полезно и как точно да го използвате.

Играна: 2259

В момента: 0


Лин Любовта

vankizzle

Описание

От всички чувства които изпитваме, кои от нас са в състояние да осъзнаят, колко ценна е любовта? Помогни на Лин Любовта да спре бедствието, което се случва в село Чувства. Опитайте се да решите проблемите на останалите жители в него, чрез извършване на разнообразие от действия.

Играна: 2260

В момента: 0


Бягство от класната стая

stevendorb

Описание

Заключени сте в класната стая. Ключа е някъде наоколо. Но, за да разберете къде точно, ще трябва да използвате силата на ума и таланта си.

Играна: 4299

В момента: 0


Жив куб

bark4o

Описание

Разберете как да развиете правилно кубът. Избирайте лементите в правилната последователност докато стигнат максималната си възможност за развитие.

Играна: 14336

В момента: 0


Подреди стаята

hitplayer

Описание

Помогнете на момчето да си подреди стаята, преди родителите му да влязат.

Играна: 14324

В момента: 0


Кликни върху жабата

vankizzle

Описание

Малка, но страхотна игра, която ще провери бързината на реакциите ви. Прочетете инструкциите преди началото на всяко ниво.

Играна: 4963

В момента: 0


Алчен рицар

Описание

Движите рицаря с хода на коня от играта шахмат, докато събере монетите и се върне в изходна позиция. Всеки от блоковете може да бъде посетен само веднъж.

Играна: 120841

В момента: 0


Рекорд: 46508 на varador | Класация

Молекулариа

vankizzle

Описание

Да разберем кой, какво си спомня от часовете по химия? Подредете правилно молекулите, за да образуват съединение. Имате ограничение в броя на ходовете за всяко ниво.

Играна: 1695

В момента: 0


Първа Предишна 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 Следваща Последна

17603 - 17615 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!