Всички игри | НовиНови игри


Ядосаните пилета

vankizzle

Описание

Войната между зелените прасета и ядосаните пилета се води навсякъде в галактиката. Помогнете на добре познатите ни герой да премахнат интергалактическата заплаха в лицето на всички прасета. Мислете внимателно и открийте правилната поредица на действия.

Играна: 2133

В момента: 0


Жив кивот 5

vankizzle

Описание

Опитай се да избягаш от ужасяващата черна дупка. Пътувай из космоса докато не намериш подходящ свят в която да запазиш кивота.

Играна: 621

В момента: 0


Динамични системи 2

vankizzle

Описание

Използвайте логиката си, за да изградите една динамична система. Целта е да вкарате топчето в коша като използвате дадените ви предмети.

Играна: 7489

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 6 епизод 4

nihilisto

Описание

След дълги изпитания окончателната битка предстои! Кой ще победи? Може би човека или пък звяра? Играйте, за да разберете.

Играна: 620

В момента: 0


Микрокосмически стрелец

vankizzle

Описание

Една слънчева сутрин, докато си миеш зъбите виждаш муха, опитваш се да я убиеш, но тя ти отмъщава, като те смалява. Ще успееш ли да си върнеш нормалния размер?

Играна: 619

В момента: 0


Захар захар

vankizzle

Описание

Захарта не спира да се сипе. Начертайте линии, така че да запълни чашите. В някои случаи ще трябва да мине през филтър, за да се оцвети преди да влезне в тях.

Играна: 7513

В момента: 0


Джъстин Бийвър в търсене на любовта

vankizzle

Описание

Срещнете се с младата попзвезда Джъстин Бийвър и му помогнете да намери истинската любов. Наметете и вашият път до голямата сцена. Тествайте танцувалните си умения в кварталните клубове. Не се изненадвайте, ако любовта на Бийвър не е особено красива.

Играна: 617

В момента: 0


Кабелен маниак 2

Описание

Петдесет нива, които ще ви затруднят с всички кабели, които трябва да оправите. Целта е да свържете всички точки, за да завършите нивото.

Играна: 7522

В момента: 0


Лаборекс

vankizzle

Описание

За любителите на логическите задачки! Преместете всички огледала, така че да отразят лъчите, които да достигнат до квадратчетата от същият цвят.

Играна: 2136

В момента: 0


Хелоуински неприятности

Описание

Преди много години имало една къща, която била обитавана от зла вещица. Хезъл и нейните приятели не вярвали на тази история и празнували там Хрлоуин. Сега, те са в опасност и трябва да помогнеш на Хезъл да спаси приятелите си.

Играна: 7523

В момента: 0


Бягство от кухнята

vankizzle

Описание

Заключени сте в кухнята! Няма никой наоколо, който да ви помогне. Ще трябва да използвате интелигентността си, за да претърсите стаята за предмети, които да използвате за бягство.

Играна: 7523

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 3

vankizzle

Описание

В тази игра вашата задача е да помогнете на маймунката да стане щастлива. За целта трябва да намерите всичките й деца, които са се скрили някъде в гората. Внимавайте, защото има много скрити предмети, които ще ви помогнат.

Играна: 7529

В момента: 0


Първа Предишна 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 Следваща Последна

17564 - 17576 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!