Всички игри | НовиНови игри


Извънземния Боб

vankizzle

Описание

Извънземния Боб има специална дарба, той може да лети. Помогнете му да я усъвършенства докато преминавате безбройната поредица от изпитания. За да преминете всяко ниво успешно, вие трябва да стигнете до летящата чиния на Боб.

Играна: 952

В момента: 0


Избягай от мола

vankizzle

Описание

Добрите приятелки Сиси, Мина, Лиса и Тото са се загубили в това голямо място. Помогнете на всяка от тях да намери изход от мола и да се срещнат в градинката отпред.

Играна: 3437

В момента: 0


Голиат - гадателят

nihilisto

Описание

Вашият брат е мистериозно изчезнал! Много скоро разбирате, че в къщата има нещо странно... Злото се процежда от нея. Можете ли да преодолеете тези ужасни сили и избягате от това място!

Играна: 3440

В момента: 0


Рибата в капан

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на една прежадняла риба хваната в жесток капан. Бъдете колкото се може по-съобразителни и открийте правилната поредица на действие, за да доставите водата до там където тя трябва.

Играна: 950

В момента: 0


Плюс минус

Описание

В тази игра трябва да премахнете всички числа, но когато искате да премахнете число то трябва да е с знак плюс или минус. При премахване на число, то променя знаците на всичко числа по вертикалата и хоризонталата с обратния на неговия знак.

Играна: 950

В момента: 0


Морфинг

vankizzle

Описание

Целта на играта е да използвате всички предмети, така че накрая квадратното човече да се задържи върху кръглата мишена.

Играна: 3444

В момента: 0


Пингвин и риба

vankizzle

Описание

Прехраната става все по-трудно нещо. Изисква се много ловкост, за да хванеш риба. Помогнете на пингвина да залови своята вечеря.

Играна: 947

В момента: 0


Спаси цветята

vankizzle

Описание

Спасете цветята! Изградете водопровод до всяко едно от тях като свържете всички тръби. Полейте ги, преди да е станало късно.

Играна: 3451

В момента: 0


Наводненото село

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се погрижите необходимата вода да стигне до всички растения и хора, който се нуждаят от нея. Бъдете внимателни и да не одаите някой селянин. Колкото по бързо преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за него. Бъдете внимателни да не надхвърлите максималния брой ходове.

Играна: 3454

В момента: 0


Клик игра 3

vankizzle

Описание

В тази игра ще се наложи да бъдете внимателни и съсредоточени ако искате да преминете всяко ниво. Следвайте инструкциите на всяко ниво и измислете къде и в каква последователност трябва да кликнете.

Играна: 946

В момента: 0


Преследвач на думи

1nikito_sss

Описание

Намерете точната четири-буквена дума като използвате възможно най-малко опити от общо 10. Колкото по-бързо приключите толкова по-висок резултат получавате. Има индикация за броя на буквите които са на правилната позиция. Също така се индикира и броя на буквите които не са на правилното място.

Играна: 945

В момента: 0


Избягай от работната стая

Описание

По някаква причина някой те е заключил в тази стая. Ще успееш ли да се измъкнеш? Намери предмети, които може да използваш.

Играна: 3457

В момента: 0


Първа Предишна 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 Следваща Последна

17239 - 17251 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!