Всички игри | НовиНови игри


Бомбандиран град

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожете всички части от един град. Проблемът е, че разполагате с ограничен брой бомби, за да съборите всяка сграда. Помислете внимателно и открийте къде бомбата ще нанесе най-големи поражения.

Играна: 1259

В момента: 0


Час пик 2

vankizzle

Описание

На вън е час пик! Вашата кола е запушена в гаража от множество коли и камиони. Помислете внимателно и открийте в каква поредност трябва да преместите автомобилите така, че да измъкнете вашата червена кола от гаража, с минимален брой ходове.

Играна: 3038

В момента: 0


Камикадзе блокове 2 Антигравитация

vankizzle

Описание

Чудовищата живеят в облаците и се хранят с блокчета. Разполагате с ограничен брой изстрели, с които да отстраните всички блокчета от платформите и нахраните чудовищата. Ще се справите ли с задачата, като направите възможно най-малко изстрели във всяко ниво?

Играна: 5015

В момента: 0


Товарен мост 2

vankizzle

Описание

Проявете се като едни истински архитекти и създайте товарни мостове навсякъде където те са необходими. Бъдете внимателни и стройте разумно. Не харчете средствата си излишно, но и също се уверете, че моста ви ще издържи тежестта на товара ви.

Играна: 3306

В момента: 0


Бягството на кученцето

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на заклещеното кученце да излезе от стаята. За целта обаче ще трябва да откриете правилната поредица на действие и предмети, които ви трябват. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2588

В момента: 0


Градинска топка

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате своето логическо мислене. Задачата ви е да съберете всички звездички от градината и след това да откриете изхода от всяко едно ниво. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1552

В момента: 0


Рингоид

djulsityY

Описание

Вашата мисия е да разрушите всички топки в кръга, като някои от тях трябва да ги ударите по няколко пъти. Използвайте силата на енергийното топче и събирайте бонусите.

Играна: 8642

В момента: 0


Зомбито Лео

vankizzle

Описание

Лео е миролюбиво зомби живеещо със своето семейство. Проблема идва когато ловци отвличат семейството му и той остава сам. Помогнете на доброто зомби да открие и спаси роднините си. За целта му осигурете безопасно преминаване на всяко едно от нивата.

Играна: 471

В момента: 0


Цветен растеж

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на прекрасните цветя да пораснат. За целта трябва да отстраните препятствията между семето и саксията. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4178

В момента: 0


Макс Свързване

vankizzle

Описание

Игра, която може много да ви успокои. Насочете стрелките в такава посока, че накрая всички топки да бъдат свързани по между си.

Играна: 2230

В момента: 0


Цветни ключове

vankizzle

Описание

Оцветете се в цвета на ключа, който ще ви позволи да преминете нивото и стигнете до него като го запазите. Промени ли се - ще трябва да се оцветите отново. Опитайте да минете нивата, за възможно най-кратко време. Понякога ще трябва да комбинирате различни цветове, за да се измъкнете.

Играна: 1456

В момента: 0


Ин открива Ян

vankizzle

Описание

Зли сили успели да разделят символите Ин и Ян. Помогнете им да се съберат отново като премахнете всички предмети, които им пречат.

Играна: 8615

В момента: 0


Напълно особен

vankizzle

Описание

Тази забавна игра изисква логическо и понякога нестандартно мислене, за да откриете начин да преминете през нивата. Разкрийте нужните ви кодове и комбинации, за да преминете през капаните и препятствията.

Играна: 1457

В момента: 0


Първа Предишна 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 Следваща Последна

17200 - 17212 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!