Всички игри | НовиНови игри


Бягство от кораба

nihilisto

Описание

Опитайте се да избягате от този прокълнат кораб, като използвате предмети, които намерите.

Играна: 2471

В момента: 0


Приземи прасетата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да приземите прасетата, като се опитате това да стане колкото се може по нежно. В противен случай прасетата ще пострадат и вие ще започнете отначало. С колкото по малко хода се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2208

В момента: 0


Убежище 5

Описание

В тази игра трябва да измислите как да избягате от едно доста страшно и изоставено убежище. Потърсете и приберете всеки предмет, който може да ви помогне.

Играна: 2474

В момента: 0


Кибер вкусотии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да пробиете кибер защитата на един компютър. За целта ще трябва да съберете всички вкусотии пръснати на всяко едно от нивата и след това да излезете през отворилата се врата.

Играна: 185

В момента: 0


Купа по физика

vankizzle

Описание

Покажете вашите логически и спортни умения наведнъж. За целта отбележете попадение във всяка една врата. Помислете внимателни и открийте в каква последователност да премахвате препятствията по пътя на топката.

Играна: 2476

В момента: 0


Домино треска

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото зелено същество да нареди своята домино верига. За целта трябва да премествате плочките на подходящите места. Внимавайте да не пострадате, докато работите и бъдете максимално бързи.

Играна: 2062

В момента: 0


Златна треска 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете цялото злато разпръснато по нивата, но това не е никак лесно. Бъдете внимателни и не позволявайте на служителите на реда да паднат на земята. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2207

В момента: 0


Капан във времето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един рицар да се освободи от черната магия, която тегне върху него. За целта трябва да премахнете всички окови като преминете всички нива на играта. Задачата ви е да запълните всички бели полета с цифри без значение кой. Веднъж сложена една цифра не може да се мести.

Играна: 2480

В момента: 0


Прескачащи пулове

nihilisto

Описание

Игра в която накрая трябва да остане само един пул. Всеки пул може да прави по един ход като прескача през едно поле съседния си.

Играна: 2481

В момента: 0


Насочи колелата 3

vankizzle

Описание

Управлявайте количката! Целта е да избутате жълтата топка до изхода със същия цвят.

Играна: 2481

В момента: 0


Стрелецът Адам

vankizzle

Описание

Помогнете на стрелецът Адам да уцели мишената. Това няма да е толкова лесно, колкото звучи, защото ще трябва да измислете как да го постигнете, понеже има пречки по пътя на стрелата до нея. Използвайте факта, че стрелите отскачат от каменните плочи. Опитайте се да преминете през нивата, използвайки минимално количество стрели и без помощ от лазера.

Играна: 2065

В момента: 0


Покрий ВИП

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се погрижите за ВИП личностите и да предотвратите покушението срещу тях. За целта измислете как и къде да ги покриете, като използвате единствено това, което ви предоставя играта.

Играна: 2206

В момента: 0


Надолу с главата

vankizzle

Описание

Трябва да бъдете бърз, смел и съобразителен, за съберете всички звезди, което ще ви позволи да минете нивото. Пазете се от шиповете и капаните.

Играна: 2205

В момента: 0


Първа Предишна 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 Следваща Последна

16732 - 16744 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!