Всички игри | НовиНови игри


Доставка на петрол 2

vankizzle

Описание

Високите цени на петрола са факт. Това е една основателна причина за измислянето на нов начин за доставката му. Помислете внимателно и намерете начин да пренесете петролния варел до обозначеното място на всяко ниво. Може да използвате ограничен брой предмети.

Играна: 1836

В момента: 0


Каролин 2

1nikito_sss

Описание

Време е за Каролин да влезе в действие, за да намери мечето си Теди! Внимателно огледай цялата къща и и помогни.

Играна: 2055

В момента: 0


Куб забава

vankizzle

Описание


Помогнете на зелените и червените кубчета да стигнат до платформата със същия цвят. Трансформирайте кутиите в топки, когато се налага. Бъдете внимателни, да не изгубите някоя от кутиите.

Играна: 2055

В момента: 0


Кубчетата бобри

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на кубчетата бобри да се съберат. За целта трябва да извършите поредица от правилни действия, за да заведете големите бобри до малките. Пазете се от врагове и капани по пътя.

Играна: 1834

В момента: 0


Като гравитацията 2

vankizzle

Описание

Целта на играта е да закарате червената топка при флагчето, като променяте посоката на гравитацията чрез кликване в игралното поле. Зелените блокчета може да се премахнат с кликване върху тях, лилавите се влияят по същия начин от гравитацията, както и червеното топче.

Играна: 2057

В момента: 0


Разширяващи се фигури

vankizzle

Описание

Всяка фигура може да се разширява няколко пъти.Трябва последователно да разширите фигурите в точния момент. Целта на играта е да достигнете хоризонталната линия.

Играна: 1833

В момента: 0


Линкс

vankizzle

Описание

Свържете цветните блокчета, като правите път с техния цвят помежду им. За целта кликнете на дадено блокче и ще почнете да чертаете път с неговият цвят. Когато имате само едно блокче от даден цвят, трябва да го свържете със самото него. В някои нива ще сте ограничени от към дължината на връзките, които може да правите.

Играна: 1833

В момента: 0


Възкръсналото зомби

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изплашите всички селяни скриви в къщите си. За целта трябва да помогнете на възкръсналото зомби да стигне до всеки дом. Използвайте всички предмети дадени ви от играта, за да изпълните всяка една мисия.

Играна: 1832

В момента: 0


Нека да светят 2

vankizzle

Описание

"Нека да светят 2" е логическа игра, в която трябва да измислите начин за светването на крушките. Единствения начин да направите това е да ги свържете с батерията, за целта използвайте топките, който са проводници. Поставете ги на правилни разстояние и те ще пренесат електричество от източника до консуматора.

Играна: 2059

В момента: 0


20 шкафа бягство

sa4000

Описание

Опитайте се да избягате от стаята със сейфовете. Отворете някои от тях и използвайте предметите, които ще намерите вътре.

Играна: 35207

В момента: 0


Кубор

1nikito_sss

Описание

Една игра за проверка на логическите ви умения. Целта е да преместите всяко от кубчетата на мястото със същия цвят.

Играна: 1830

В момента: 0


Пропиляна младост част първа

vankizzle

Описание

Проследете приключенията, които чакат едно непослушно дете, изпратено в академията Сейнт Фрост. Това е място за превъзпитание на проблемни деца и родителите му считат, че е последния шанс да се поправи. Помогнете му да се справи в новата среда.

Играна: 2060

В момента: 0


Връщане

vankizzle

Описание

Поставете сините топки върху дъската, така че тяхната сила да успее да разруши всички дървени статуетки. Ако се затрудните вижте решенията на всяко ниво.

Играна: 2470

В момента: 0


Първа Предишна 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 Следваща Последна

16719 - 16731 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!