Всички игри | НовиНови игри


Паркиране назад

vankizzle

Описание

Покажете уменията си в маневрирането из тесни пространства и заобикалянето на препятствия. Паркирайте своя автомобил назад в рамките на указаното място.

Играна: 3386

В момента: 0


Зашеметяващо каране

vankizzle

Описание

Покажете своите завидни шофьорски умения. Преминете всяко едно трасе на тази страхотна екшън игра. Дайте всичко от себе си и завършите колкото се може по-бързи, за да получите максимален брой точки.

Играна: 1944

В момента: 0


Шофьор на мафията 2

vankizzle

Описание

За да може да извършва всичките си тъмни сделки и престъпленията мафията се нуждае от добър шофьор. Влез в тази роля и събери показаните неща.

Играна: 13831

В момента: 0


Руски Краз

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поемете управлението на един тежкотоварен руски камион. Целта ви е да направите поредица от доставки, като внимавате да не повредите или изгубите големи части от товара.

Играна: 2611

В момента: 0


Супер Марио на състезание

vankizzle

Описание

Изберете един от многото герои от компанията на Супер Марио, или дори самият него и се впуснете в напрегнато състезание с останалите. Събирайте звездите, защото те ще ви дадат възможност да поставяте капани на останалите. Завършете на едно от първите три места, за да отключите следващото ниво.

Играна: 4170

В момента: 0


Лунно рали

vankizzle

Описание

Готови ли сте за едно космическо приключение? Вижте колко бързо може да се предвижите със своето бъги по лунната повърхност, без да се преобърнете.

Играна: 2611

В момента: 0


Паркирай моето ремарке

Описание

В тази игра трябва да имате отлични шофьорски умения, за да успеете да преминете през всички трудности по пътя. Отидете до ремаркето закачете го и след това го откарайте до посоченото място.

Играна: 13805

В момента: 0


Екстремно бъги 3 Азия

saske966

Описание

Никакви бури, ветрове и други природни условия, не могат да те спрат. Качи се на джипа и покажи уменията си като прекосиш планината.

Играна: 3427

В момента: 0


Желираните гуми

vankizzle

Описание

Най-новото изобретения на авто индустрията са желирани гуми. Тествайте тези високо проходими гуми по пресечените терени на играта. Събирайте оранжевите топки и внимавайте да не ги изгубите някъде по пътя си.

Играна: 2204

В момента: 0


Кралят на дрифта

vankizzle

Описание

Усетете адреналина във всяка част от тялото ви! Време е да покажете кой е най-големият майстор на дрифт с кола. Покажете всичко, което можете.

Играна: 25920

В момента: 0


Цветен трафик 2

vankizzle

Описание

Задавайте посоката на движение на колите в зависимост от техния цвят. Спирайте или пропускайте движението на определените места, за да не се стига до инциденти.

Играна: 1628

В момента: 0


Супер Марио камион

vankizzle

Описание

Известният герой от игрите - Супер Марио, този път е в ролята на шофьор на камион. Изчакайте да се напъни с разнообразен товар и се опитайте да минете нивото за най-малко време. За това е достатъчно да закарате дори само един предмет, но колкото повече превозите - толкова повече точки ще получите.

Играна: 1629

В момента: 0


Откачен трафик

vankizzle

Описание

Справете се с жестокият трафик в едни от най-големите градове в света. Успешното преминаване през него ще отключи следващото ниво. Опитайте се да съберете колкото се може повече от бонусите - за повече точки. Не сте ограничени от времето, така че бъдете внимателни и внимавайте за щетите по колата си.

Играна: 2202

В момента: 0


Първа Предишна 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 Следваща Последна

15406 - 15418 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!