Всички игри | НовиНови игри


Паркиране по света

vankizzle

Описание

Обиколете света докато карате най-скъпата кола в света - Богати Вейрон. Единственото, което трябва да направите е да паркирате на посоченото място.

Играна: 4889

В момента: 0


Рали в пустинята

gabriel_sulis

Описание


Участвали ли сте в рали в пустинята. Ако отговора ви е не, сега имате възможност да наваксате. За целта изберете автомобила, с който искате да участвате и надвийте противника са. Внимавайте да не катастрофирате по пътя си.

Играна: 1008

В момента: 0


Доставчик на пица

gabriel_sulis

Описание

Придвижете малкия симпатичен самолет до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 999

В момента: 0


Паркирай големия камион

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете на оказаното от играта място. За целта трябва да сте изключителни внимателни и бързи. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1884

В момента: 0


Кола ракета

hitplayer

Описание

Изберете си кола и като следвате инструкциите, преминете в следващите нива.

Играна: 4886

В момента: 0


Прекосяване на Зомбиленд

vankizzle

Описание

Прекосете Зомбиленд, управлявайки специалното превозно средство. То е бронирано така, че зомбитата да не могат да проникнат при вас и въоръжено с шипове, така че да ги унищожава. Целта ви е да преминете нивата за възможно най-малко време и убивайки колкото се може повече от безмозъчните същества, за да получите повече точки.

Играна: 1003

В момента: 0


Мебелен магазин

vankizzle

Описание

Иска ви се да започнете нова работа? Какво ще кажете за доставчик в мебелен магазин. Погрижете се за всеки мебел да стигне в отлично състезание до купувача му. Не забравяйте, че имате краен срок за всяка доставка.

Играна: 1294

В момента: 0


Космически камион

vankizzle

Описание

Интересни сини камъни са открити на нова планета. Твоята работа е да ги доставиш невредими до кораба, за да може да бъдат изпратени за изследвания на Земята.

Играна: 4882

В момента: 0


Двоен паркинг

vankizzle

Описание


Мислите си, че можете да паркирате автомобил добре? А какво ще кажете да паркирате две коли едновременно. Постарайте се да спрете на обозначените места, като по пътя си внимавате да не ударите нито един от автомобилите и да събирате бонусите.

Играна: 1945

В момента: 0


Бягство в космоса

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се качите на интергалактическата магистрала и да преминете максимално разстояние карайки по нея. Бъдете внимателни и не пропускайте да съберете всичко бонуси, който откриете.

Играна: 3423

В момента: 0


Спускането на Гизмо

vankizzle

Описание

Гизмо е малко и симпатично динозавърче, желаещо да премине през множество препятствия със своето колело. Помогнете му в това трудно изпитание, като го напътствате правилни. Колкото по-бързо преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за него.

Играна: 1848

В момента: 0


Отбранителен паркинг

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни шофьорски умения и преместете колата от началната й точка до обозначеното от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни, защото ако Паркинга е строго охраняван от отбранителни кули.

Играна: 541

В момента: 0


Състезание в каньона

vankizzle

Описание

Опитай се да дадеш най-доброто време за обиколка на Големия каньон. Направи 3 обиколки с които да покажеш уменията си.

Играна: 4880

В момента: 0


Първа Предишна 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 Следваща Последна

15380 - 15392 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!