Всички игри | НовиНови игри


Трафик терор 2

vankizzle

Описание

Достигнете целта от безопасно преведени през кръстовищата автомобили, за да преминете в следващото ниво. Избягвайте сблъсъци с трамваите и образуване на задръстванията. Пропускайте превозните средства със специален режим на действие. В случай на катастрофа използвайте камионите за разчистване, за да освободите кръстовището.

Играна: 2187

В момента: 0


Улична опасност

vankizzle

Описание

Стигнете пръв до финала в уличната надпревара!

Играна: 4369

В момента: 0


Лас Вегас Хамър

vankizzle

Описание

Добре дошли в града на греха, където всичко е позволено. Качете се в Хамъра на Лас Вегас и направете една бърза обиколка.

Играна: 3535

В момента: 0


Хипи състезател 3Д

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Хипи състезателя да спечели всяко състезание, в което участва. Бъдете внимателни и не позволявайте на никой да ви изблъска и победи.

Играна: 1562

В момента: 0


Шофьор от ада

vankizzle

Описание

Помогнете на шофьора от ада да прекара останките до края на нивото. За да преминете в следващото, трябва успешно да доставите определен брой от тях. Не сте ограничени от времето, за да преминете нивото, за това се опитайте да транспортирате колкото се може повече от тях - за да получите повече точки.

Играна: 2062

В момента: 0


Играна: 8757

В момента: 0


Паркирай до Айфеловата кула

gabriel_sulis

Описание


Придвижете симпатичната малка количка до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 598

В момента: 0


Крайбрежно състезание 3

vankizzle

Описание


Включете се в шеметните състезания по платформи по крайбрежието. Изберете си с мотор или болид да участвате в предизвикателствата и състезанията. Спечелените от тях пари инвестирайте в подобрения по машините си за да сте конкурентни на все по-добрите опоненти.

Играна: 3540

В момента: 0


Тестови пилот

vankizzle

Описание

Като малки имали ли сте мечтата да станете тестови пилот на нови, мощни автомобили. В тази игра ви се отдава тази уникална възможност, макар и било то за малко. Постарайте се и проверете възможностите на всеки автомобил.

Играна: 1189

В момента: 0


Супер Марио Турбо състезание

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да достави партидата от гъби. Опитайте се да събере още от тях по пътя, за да получите повече точки. Побързайте, защото има ограничение във в времето за всяко от нивата.

Играна: 1612

В момента: 0


Бъги

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за любителите на високите скорости. Тук задачата ви е единствено да шофирате безгрешно, за да финиширате на първо място. Не позволявайте на никой да ви победи и да спре по пътя към трофея.

Играна: 3541

В момента: 0


Отлично паркиране

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да паркирате по най-добрия възможен начин и с минимални щети върху автомобила. Бъдете и възможно най-бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 784

В момента: 0


Първа Предишна 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 Следваща Последна

15289 - 15301 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!