Всички игри | НовиНови игри


Из пустинята 3Д

vankizzle

Описание


Поемете на дълго пътуване из парещата пустиня. Опитайте се да завършите всяко ваше пътуване успешно и за рекорден период от време. Спечелете максимален брой точки от всяка писта, като завършите първи.

Играна: 2122

В момента: 0


Извънземен камион

vankizzle

Описание

Управлявайте камиона за доставки на ценни материали за извънземната строителна площадка. Изчакайте да ги натоварят и светне ли зелено закарайте всичко до другия край възможно най-бързо. Внимавайте да не разсипете товара.

Играна: 1888

В момента: 0


Голямата награда

vankizzle

Описание

Кой казва, че пещерните хора не са били фенове на високите скорости. Тази игра тотално опровергава това твърдение. Впуснете се в каменната формила едно и станете един истински победител. Спечелете всяко състезание, в което участвате, ако искате да грабнете голямата награда.

Играна: 2320

В момента: 0


На колела

vankizzle

Описание

Едно страхотно предложение за любителите на високите скорости и мощни автомобили. Включете се в поредица от спиращи дъха състезания и станете първи след всеки старт. Не пропускайте и различните бонуси разпръснати по трасето.

Играна: 2122

В момента: 0


Екстремно рали

vankizzle

Описание

Екстремно Рали през пустинята! Натиснете педала на газта и като избягвате останалите коли на пътя, спечелете максимален брой точки.

Играна: 11056

В момента: 0


Трафик терор 2

vankizzle

Описание

Достигнете целта от безопасно преведени през кръстовищата автомобили, за да преминете в следващото ниво. Избягвайте сблъсъци с трамваите и образуване на задръстванията. Пропускайте превозните средства със специален режим на действие. В случай на катастрофа използвайте камионите за разчистване, за да освободите кръстовището.

Играна: 2187

В момента: 0


Състезание с коли

hitplayer

Описание

Тунинговайте колата си и я направете по-бърза, за да спечелите състезанията.

Играна: 11042

В момента: 0


Място за паркиране 2

vankizzle

Описание

Града все повече се разраства, а местата за паркиране все повече намаляват. Само опитните шофьори се справят. Паркирайте колата на посоченото място.

Играна: 10992

В момента: 0


Азиатски хаос

vankizzle

Описание

По улиците на Азия настъпва хаос и вие сте главния виновник за това. Колкото повече щети нанесете на околните, толкова повече точки ще получите. Ако искате да преминете всяко ниво на играта се нуждаете от определен брой точки.

Играна: 1734

В момента: 0


Дрифт в тетрадката

vankizzle

Описание

Контролирайте превозните средства, като разполагате магнити на подходящи места около тях. Така ще променяте траекторията им и насочите в желаната посока. Опитайте се да съберете колкото се може повече от звездите в нивата по пътя ви към финала. При удар в прегради или препятствия ще трябва да почнете нивото от начало.

Играна: 2185

В момента: 0


Разрушителен сблъсък

vankizzle

Описание

Е, ако другаде трябва да се пазите от сблъсъци, то тук трябва да правите точно това. Разрушете колите на противниците си като ги удряте.

Играна: 2633

В момента: 0


Марио карт

vankizzle

Описание

Добре дошли на най-доброто състезание в царството на гъбите. Качвайте се на колата и започвайте да събирате златните монети. Пазете се от гъбите.

Играна: 1730

В момента: 0


Отстраняване на бегълци 2

vankizzle

Описание

Преследвайте и залавяйте отдавна издирвани престъпници. Опитайте се за хванете бонусите по пътя, за да се справите по-лесно с тях и отстраните колкото се може повече. Имате 4 различни типа на игра, в който да покажете възможностите си.

Играна: 1730

В момента: 0


Първа Предишна 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 Следваща Последна

15237 - 15249 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!