Всички игри | НовиНови игри


Гръмотевичен камион

vankizzle

Описание

Никакви природни условия не могат да сломят Гръмотевичният камион. Дори и в най-лошите условия той ще премине трасето и ще събере златото.

Играна: 4933

В момента: 0


Разтоварващ камион 2

vankizzle

Описание

Ти си шофьор на камион и си изправен пред отговорната задача да пренесеш целия товар от началната точка до крайната. Карай внимателно, за да не се преобърнеш.

Играна: 11885

В момента: 0


Красивите момичета могат да паркират

vankizzle

Описание


Едно красиво момиче успява да опровергае мъжката теза, че жените не могат да паркират. Помогнете на красавицата да усъвършенства своите умения в шофирането. Не забравяйте да събирате всички бонуси по пътя си, за да получите повече точки.

Играна: 2054

В момента: 0


Кучешко състезание

lampard13

Описание

Бъдете част от едно забавно състезание с кучета. Изберете своя състезател и участвайте в борбата за купата на шампионата.

Играна: 7521

В момента: 0


Примитивно паркиране

vankizzle

Описание

В каменната епоха живота е бил много по-прост. Излизаш навън, ловиш вечеря и се прибираш обратно. Само, не е имало много места за паркиране. Опитай се да спреш на посоченото място.

Играна: 3038

В момента: 0


4х4 футбол

pr0to_951

Описание

Една изключително забавна и новаторска игра. Задачата ви е да спечелите футболното първенство. Разликата от обикновените футболни игри е, че вместо футболисти състезателите управляват огромни джипове.

Играна: 10325

В момента: 0


Пустинна магистрала

Описание

Впуснете се в шеметно преследване по безкрайните пустинни магистрали. Бъдете внимателни и карайте добре. Завършете всяко състезание на първо място, за да имате възможността да грабнете големия трофей.

Играна: 7516

В момента: 0


Рали : Под строежа

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете вашите шофьорски умения и да спечелите рали състезание на едно нестандартно място. За целта трябва да внимавате с препятствията по пътя си и да карате с максимална газ.

Играна: 621

В момента: 0


Покажи мускули

vankizzle

Описание

Покажи мускулите си на пистата. Избери си автомобил и се впусни в поредица от напрегнати състезания. Спечелете всяка писта и не позволявайте на никой да ви спре по пътя към мечтания трофей.

Играна: 3494

В момента: 0


Трафик контрол

1nikito_sss

Описание

Колко натоварено е движението в Ел Ей! Ще съумееш ли да предотвратиш катастрофите, като контролираш движението на различните кръстовища? Успех!

Играна: 11871

В момента: 0


Гроар

1nikito_sss

Описание

В плен си на един остров, пълен с динозаври. Стигни до пристанището, което ще те отведе у дома. Тествай уменията си за оцеляване.

Играна: 4929

В момента: 0


Паркинг на плажа

Описание

Игра, която ще ви затрудни с маневрите, които трябва да направите, за да паркирате на обозначените места. Въпреки това не се отказвайте, натиснете газта и смело напред!

Играна: 5006

В момента: 0


Паркинга на Ръсти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Ръсти да развие своята компания. За целта му е необходим перфектен шофьор, който да паркира колите на точните места. Бъдете колкото се може по-бързи и внимавайте да не закачите някъде автомобила.

Играна: 2997

В момента: 0


Първа Предишна 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 Следваща Последна

15159 - 15171 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!