Всички игри | НовиНови игри


Насочен

Описание

В тази игра задачата ви е да бягате възможно най-дълго време от полицията. Пазете целостта на колата си защото счупи ли се тя, край на играта ви. Събирайте всичко полезно по магистралата.

Играна: 3741

В момента: 0


Военен камион

vankizzle

Описание

Изпълнете възложените ви задачи за възможно най-малко време и се опитайте да стигнете невредими до финала, вземайки възможно най-много медали от трасето.

Играна: 1664

В момента: 0


Марио карт 64

vankizzle

Описание

Помогнете на супер Марио да премине всяка трасе със своя карт. Бъдете внимателни и се опитайте да съберете всички бонуси по пътя си. Не позволявайте да се обърне карта и да се разбиете.

Играна: 1044

В момента: 0


Паркирай твоята кола

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да паркирате автомобила си в заетия паркинг, на обозначеното място. Бъдете внимателни да не повредите колата, като избягвате всички препятствия в паркинга.

Играна: 372

В момента: 0


Забавния снежен паркинг

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни шофьорски умения и преместете колата от началната й точка до обозначеното от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни, защото ако нанесете много щети по колата ще трябва да повтаряте нивото.

Играна: 441

В момента: 0


Успоредно паркиране

vankizzle

Описание

Готови ли сте! Този път трябва да паркирате колата си на отсрещната страна, като внимавате да не се ударите в някое от препятствията или друга кола.

Играна: 6586

В момента: 0


Състезателна мрежа

vankizzle

Описание

Покажете уменията си в шофирането на мрежестата писта. Опитайте се да достигнете първи до финала на всяко от състезанията. Събирайте бонусите, които ще ви дадат допълнителна скорост, но направят управлението на автомобила по-трудно.

Играна: 1662

В момента: 0


Лудата полицейска кола

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да поемете управлението върху една доста странна полицейска кола. Движете се по пътното платно и прескачайте бавните автомобили. Целта ви е да преминете определена дистанция за колкото се може по кратък интервал от време.

Играна: 4507

В момента: 0


Глобално предизвикателство

vankizzle

Описание

Дали ти ще бъдеш номер 1? Състезавай се в осем обиколки, покажи всичко на което си способен и спечели купата.

Играна: 3449

В момента: 0


Супер Марио камион 2

vankizzle

Описание

Известният герой от игрите - Супер Марио, отново се е въплътил в ролята на шофьор на камион. Изчакайте да се напълни с разнообразен товар и се опитайте да преминете нивото за най-малко време. За да отключите следващото е достатъчно да закарате само няколко от предметите, но колкото повече превозите - толкова повече точки ще получите, както и възможността да използвате нови камиони.

Играна: 3447

В момента: 0


Маниашки камион

vankizzle

Описание

По целия град са плъзнали зомбита. Открий техните тайни места и се опитай да ги унищожиш всичките. Използвай твоя супер камион.

Играна: 1662

В момента: 0


Управление на мотокар

vankizzle

Описание

Вие сте оператор на мотокар. Целта ви е да подредите дървените палети на маркираните места. Избягвайте удар в други палети, докато сортирате вашите.

Играна: 2314

В момента: 0


Паркирай пред супермаркета

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона и внимавайте да не повредите скъпия автомобил.

Играна: 624

В момента: 0


Първа Предишна 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 Следваща Последна

15133 - 15145 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!