Всички игри | НовиНови игри


Паркирай

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате шофьорските си умения. Задачата ви е да спрете автомобила на обозначеното от играта място. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото колкото по добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1370

В момента: 0


Благородна земя

vankizzle

Описание

Обиколете Австралия, по пътя ще срещнете много много хора и животни. Постарайте се да избягвате някои от тях, защото ще причинят щети върху автобуса ви.

Играна: 10000

В момента: 0


Долината на мъртвите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете през долината на мъртвите. За целта обаче ще трябва да преминете през всички зомбита намиращи се в нея. Бъдете внимателни и използвайте горивото си пълноценни. След всеки опит може да се върнете в гаража, за да подобрите нещо по колата си.

Играна: 888

В момента: 0


Паркирай в центъра

Описание

В тази игра трябва да взимате и след това да паркирате определени коли на отбелязаните места. Когато шофирате внимавайте да не нанесете повреди на колата.

Играна: 3608

В момента: 0


Паркирай големия камион

vankizzle

Описание

Придвижете големия симпатичен камион до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 41069

В момента: 0


Куриерски неприятности

vankizzle

Описание

Отидете с камиона до пратката, качете я в него докато сте прели, след което я доставете до пощенската кутия със съответния цвят. Имате ограничено време за изпълнения на поръчките. Можете да возите няколко такива едновременно. Указаното количество поръчки е само минималното задължително - ако превозите повече от тях, ще вземете повече точки.

Играна: 2722

В момента: 0


Таксито Габ

vankizzle

Описание

Помогнете на таксито Габи да превози коректно пътниците. Вашата задача е да му покажете от къде да ги вземе и къде да ги закара. Ако успеете да ги комбинирате, така че да отиват към едно място или близки такива ще вземете повече точки. Таксито може да превозва до 3 човека.

Играна: 3606

В момента: 0


Паркинг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона и внимавайте да не повредите скъпия автомобил.

Играна: 3603

В момента: 0


Батман предизвикателство за време

vankizzle

Описание

Помогнете а великия супер герой, Батман да изпълни своето предизвикателство. За целта той трябва да премине разстоянието, между старт финалната линия за колкото се може по кратък интервал от време.

Играна: 891

В момента: 0


Скоростно предизвикателство

vankizzle

Описание

Ръкавицата е хвърлена. Всичко ще се реши зад волана. Проверете и подобрете уменията си в състезанията с мощни автомобили. Спечелете всеки старт и грабнете финалния трофей.

Играна: 2232

В момента: 0


Реакция на пътя.

vankizzle

Описание

Карате към вкъщи, или за среща с приятели, а може би просто си карате. Това няма значение. Докато го правите, трябва да забелязвате куп обекти около вас. Целта на играта е да маркирате всички които са по-важни, за улеснение те ще се открояват от останалите.

Играна: 3599

В момента: 0


Дрифт състезание

marian097

Описание

Обичате ли високите скорости и силният адреналин? Ако, да участвайте в едно лудо дрифт състезание. Събирайте различните бонуси.

Играна: 892

В момента: 0


Точен паркинг

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете на оказаното от играта място. За целта трябва да сте изключителни внимателни и бързи. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 313

В момента: 0


Първа Предишна 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 Следваща Последна

14834 - 14846 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!