Всички игри | НовиНови игри


Блондинка зад волана

vankizzle

Описание

Дали блондинките могат да шофира? Помогнете ма симпатичната русокоса госпожица да усвой всички умения нужни за идеалното паркиране. Постарайте се да завършите всяко едно ниво за минимално количество време.

Играна: 1854

В момента: 0


Откачен трафик

vankizzle

Описание

Справете се с жестокият трафик в едни от най-големите градове в света. Успешното преминаване през него ще отключи следващото ниво. Опитайте се да съберете колкото се може повече от бонусите - за повече точки. Не сте ограничени от времето, така че бъдете внимателни и внимавайте за щетите по колата си.

Играна: 2202

В момента: 0


Паркинг лудост

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни шофьорски умения и преместете колата от началната й точка до обозначеното от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни, защото ако нанесете много щети по колата ще трябва да повтаряте нивото.

Играна: 307

В момента: 0


Паркиране 2

vankizzle

Описание

Ще ви поставим в различни ситуация, за да покажете уменията си като шофьор. Паркирайте на посоченото място като внимавате да не се стигне до катастрофи.

Играна: 3689

В момента: 0


Паркирай колите 2

hahcho

Описание

На фона на приятна музика, се опитайте да паркирате колата си на обозначените места. Пазете пешаходците и паркирайте на различни по трудност терени.

Играна: 10171

В момента: 0


Желираните гуми

vankizzle

Описание

Най-новото изобретения на авто индустрията са желирани гуми. Тествайте тези високо проходими гуми по пресечените терени на играта. Събирайте оранжевите топки и внимавайте да не ги изгубите някъде по пътя си.

Играна: 2204

В момента: 0


Джип в джунглата

vankizzle

Описание

Управлявайте своя чудовищен джип из джунглата! Събирайте всички златни монети по пътя. Внимавайте да не се преобърнете.

Играна: 3688

В момента: 0


Спонджбоб с джип

vankizzle

Описание

Задачата на Спонджбоб е да свърже стените с мост, за да предотврати опасността от падане с джипа си. Колко бързи ще сте в построяването на мостовете, за да помогнете на Спонджбоб да стигне по-далеч>

Играна: 2733

В момента: 0


Супер автомобили

vankizzle

Описание

Пригответе се за бързи скорости! Трябва да спечелите 2 от 3 рунда, за да се класирате в по-нататъшните кръгове на състезанието.

Играна: 3680

В момента: 0


На бензиностанцията

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да заредите своята кола и да я паркирате на обозначеното място. За целта обаче трябва да бъдете максимално бързи и внимателни, защото ще ви е доста трудно да избегнете всички препятствия и коли по пътя си.

Играна: 1855

В момента: 0


Горски камион

vankizzle

Описание

Вие сте водач на камион в гората. Изчакайте да бъдете натоварени и щом светне зелената светлина - дайте газ до пункта за доставка. Внимавайте да не разсипете товара по пресечения терен. Целта - да стигнете възможно най-бързо, с възможно най-малко загуби на товар.

Играна: 3679

В момента: 0


Паркинг в планината

vankizzle

Описание

Жените не са много популярни с шофьорските си умения. Ето защо една красива млада дама иска да опровергае слуховете, че жените са лоши шофьори. Помогнете й да усвой тънкостите в паркирането на пресечен терен.

Играна: 872

В момента: 0


Първа Предишна 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 Следваща Последна

14795 - 14807 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!