Всички игри | НовиНови игри


Училище за шофьори

Masaba

Описание

За всички бъдещи и начинаещи шофьори, тази игра е едно предизвикателство към вас. Карайки бавно преминете през различните ситуации безпогрешно.

Играна: 25383

В момента: 0


Паркинг на плажа

Описание

Игра, която ще ви затрудни с маневрите, които трябва да направите, за да паркирате на обозначените места. Въпреки това не се отказвайте, натиснете газта и смело напред!

Играна: 5006

В момента: 0


Разтоварващ камион 3

vankizzle

Описание

Фабриката чака следващата доставка! Натовари всичко в камиона и внимателно премини през планината, за да не изпадне товара.

Играна: 2836

В момента: 0


Транспортиращия коли

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да транспортирате колите от едно място до друго. За целта трябва да бъдете внимателни, да не загубите някоя кола по пътя си. Колкото по бързо изпълните задачата, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2963

В момента: 0


Надпревара

vankizzle

Описание

Боклука за едни е богатство за други. От тук идва и тази игра. Имате възможност да се състезавате с едни на пръв поглед за нищо не ставащи коли, но можете да извършите чудеса с тях.

Играна: 520

В момента: 0


Товарен влак 2

vankizzle

Описание

Туту всичко е на пълни обороти! Няма време, затова бързо влака товари и на следващата гара нещата стовари. Внимавай да не се получат инциденти.

Играна: 11959

В момента: 0


Моторно унищожение

vankizzle

Описание


Усетете адреналина на състезанията и проверете вашите шофьорски способности на мотопистата. Покажете вашата бързина и ловкост и спечелете състезанието с мотоциклети. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1816

В момента: 0


Купата на Макрей

vankizzle

Описание

Купата на Макрей е престижно състезание. Вашата задача е да го спечелите. За целта трябва да спечелите всяко състезание, в което очиствате, но това няма да е никак лесно.

Играна: 1930

В момента: 0


Камион зареждане

vankizzle

Описание

Забавна игра базираща се на физичните закони. Карайте своя мотокар и зареждайте с него големия камион със стока.

Играна: 10298

В момента: 0


Хелолеен мотоциклети

vankizzle

Описание


Пренесете се в деня на Хелолеен с едно състезание с мотоциклети. За целта трябва да преминете през безброй предизвикатества и препятствия по пътя си. Покажете вашата смелост и ловкост, за да стигнете до заветната цел.

Играна: 729

В момента: 0


Барт Симпсън камион във фабрика

vankizzle

Описание

Помогнете на Барт Симпсън в превоза на материали във фабриката. Целта му е да достави колкото се може повече от натоварените, за възможно най-малкото време. За да преминете нивото трябва да достави определено минимално количество от товара.

Играна: 2962

В момента: 0


Трафик терор 2

vankizzle

Описание

Достигнете целта от безопасно преведени през кръстовищата автомобили, за да преминете в следващото ниво. Избягвайте сблъсъци с трамваите и образуване на задръстванията. Пропускайте превозните средства със специален режим на действие. В случай на катастрофа използвайте камионите за разчистване, за да освободите кръстовището.

Играна: 2187

В момента: 0


Първа Предишна 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 Следваща Последна

14717 - 14729 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!