Всички игри | НовиНови игри


Спасете всички войници

vankizzle

Описание

Намирате се в размирна зона и задачата ви е да транспортирате вашият командир. Открийте бункера в който пребивава, паркирайте правилно на обозначеното място и след като той се качи в колата ви напуснете района възможно най-бързо, за да не станете жертва на атентат. Използвайте тежката картечница в колата ви, за да си разчистите пътя от препятствията по него.

Играна: 3102

В момента: 0


Въстанието на зомбитата

vankizzle

Описание

Зомбитата са навсякъде, няма друг вариант освен да избягате. Проблемът, е че никой няма да ви остави да се измъкнете. Премахнете всяко зомби изпречило се на пътя ви, за да се защитите.

Играна: 2809

В момента: 0


Камиона за боклук

vankizzle

Описание

В тази игра някой трябва да събере всичкия боклук от улиците на града. Това е неприятна работа, но някой трябва да я свърши. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3104

В момента: 0


Скоростни болиди

vankizzle

Описание

Избери си болид и настъпи газта. Стигни първи до финала. Спечели всички състезания и вземи купата като един истински шампион.

Играна: 3105

В момента: 0


Бен 10 Камион

vankizzle

Описание

Бен 10 се е добрал до ключовете на монстър камион и просто не може да устои на изкушението да го подкара. През какви терени и пейзажи ще премине - разберете, като тръгнете с него.

Играна: 1724

В момента: 0


Училище за шофьори

Masaba

Описание

За всички бъдещи и начинаещи шофьори, тази игра е едно предизвикателство към вас. Карайки бавно преминете през различните ситуации безпогрешно.

Играна: 25383

В момента: 0


ДФК паркинг

gabriel_sulis

Описание

Придвижете симпатичните самолети до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 860

В момента: 0


Йонен дрифт

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможност да карате йонно-реактивна кола от бъдещето. Състезавайте се и поставете рекордни времена на всяка една от пистите и спечелете така мечтания трофей.

Играна: 2888

В момента: 0


На бензиностанцията

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да заредите своята кола и да я паркирате на обозначеното място. За целта обаче трябва да бъдете максимално бързи и внимателни, защото ще ви е доста трудно да избегнете всички препятствия и коли по пътя си.

Играна: 1855

В момента: 0


Паркинг за коли

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона.

Играна: 405

В момента: 0


Паркинг за умници

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да паркирате бързите и мощни коли на обозначените от играта места. Бъдете възможно най-бързи и прецизни, ако искате да преминете всяко ниво. Всяко успешно паркиране ви дава бонус точки. Целта ви е да съберете определен брой точки, за да преминете нивото.

Играна: 914

В момента: 0


Мото състезание в пустинята

vankizzle

Описание


Дайте газ до край. Преминете старт-финалната линия за колкото се може по кратък интервал от време. Спечелете всяко състезание и съответно големия трофей на играта.

Играна: 1362

В момента: 0


Американско състезание

vankizzle

Описание

Това е една страхотна рали игра. Задачата ви какво във всяка подобна игра е да станете първи. Състезавайте се със мисъл и вземайте завоите от вътрешната стана. Пазете нитрото си за точния момент.

Играна: 7920

В момента: 0


Първа Предишна 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 Следваща Последна

14665 - 14677 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!