Потребителски | НовиНови игри


Магически руни

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви магически руни.

Играна: 43910

В момента: 0


Магически семена

vankizzle

Описание

Без дървета нашата цивилизация ще загине. Надяваме се, че ти имаш смелостта да започнеш това пътуване. Ако ни помогнеш ще сме ти вечно задължени.

Играна: 2106

В момента: 0


Магически слоеве

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подреждате магическите слоеве правилно, за да се получат същите картини като показаните на образеца. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4029

В момента: 0


Магически сфери

nihilisto

Описание

Намери пътя през магическия лабиринт в сърцето на загубения храм към древните съкровища. Множество препятствия ще ти пречат да стигнеш до съкровищата, но силата на магическите сфери ще ти помага в това вълнуващо пътешествие.

Играна: 3058

В момента: 0


Магически тотеми

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на магическите тотеми да възстановят своите действия. За целта разполагате с видео запис на правилната поредица от действия на тотемите.Проблемът е, че можете да видите записа само един път.

Играна: 4817

В момента: 0


Магически тотеми

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичната маймунка да намести тотемите на светещите полета. За целта обаче единствено може да бутате тотемите. Бъдете внимателни и се опитайте да завършите всяко ниво за минимален интервал от време.

Играна: 2536

В момента: 0


Магически удар

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на могъщия магьосник да премахне всички зли тролове от всяко едно ниво. За целта използвайте наличните магии, като се стараете да премахнете всички тролове с минимално изразходване на маната.

Играна: 4473

В момента: 0


Магически цветове

ViLianDo

Описание

Малки приятели, не се притеснявайте, а смело четката в ръка хванете. Изберете цветове от палитрата и с магическа сила картината преобразете.

Играна: 4307

В момента: 0


Магически целувки

elitooo666

Описание

Помогнете на една двойка първата им целувка да е още по магическа, като им подберете най-подходящите дрехи за този вълшебен момент.

Играна: 525

В момента: 0


Магически целувки

vankizzle

Описание

Моли и неговата приятелка имат задачата да унищожат всички скелети идващи към стените на замъка. Помогнете им да се целунат, но и да следят за идването на бухала и прилепа.

Играна: 486

В момента: 0


Магическия водопад

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на магическия водопад на напълни всички цветни фигурки. За целта използвайте елементите от всяко ниво за да отклонявате течението на водопада. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2199

В момента: 0


Магическия морков

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младия, но изключително смел заек да стигне до магическия морков. За целта обаче той ще трябва да преодолее поредица от логически изпитания. Съберете всички моркови по пътя си, за да продължите напред.

Играна: 3662

В момента: 0


Магическия рай

vankizzle

Описание

В магическия рай са нахлули разбойници и на вас се пада честа да ги премахнете от там веднъж и завинаги. Правете ги на снежни топки и след това ги бутайте. Събирайте бонусите паднали от тях, за да получите повече точки.

Играна: 492

В момента: 0


Първа Предишна 798 799 800 801 802 803 804 805 806 Следваща Последна

10414 - 10426 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!