Потребителски | НовиНови игри


Магическа мъфин жаба

vankizzle

Описание

Помогнете на жабката да премине нивата, добирайки се до портала и правейки колкото се може повече точки. За целта трябва да яде от плодовете и цветчетата. Те ще възстановят и изгубената в скоковете енергия. Кликнете с мишката върху някой от тях и тя ще се опита да го вземе с лепкавия си език. Кликнете върху жабата, за да настроите силата и посоката на скока. Препятствията в нивата също могат да бъдат премествани с мишката.

Играна: 1623

В момента: 0


Магическа надпревара

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете през сложен и изпълнен с предизвикателства терен с вашата кола. За целта внимавайте да не се преобърнете и не забравяйте да събирате предоставените ви бонуси по пътя си.

Играна: 1329

В момента: 0


Магическа отбрана

vankizzle

Описание

Ти си известен магьосник. Защити се от атаките на противниците си. Не стреляйте безразборно, защото имате ограничено количество магическа енергия. С напредването на нивата ще имаш няколко различни магии на разположение.

Играна: 3535

В момента: 0


Магическа писaлка

nihilisto

Описание

Първа част на поредицата. Нарисувайте фигури под топчето така, че то да отиде до крайната цел и да вземе червеното флагче.

Играна: 1464

В момента: 0


Магическа писалка 2

nihilisto

Описание

Нарисувайте път за топчето в тази пъстра игра! Помогнете то да се предвижи до флагчето намиращо се на финала.

Играна: 1276

В момента: 0


Магическа принцеса

ilse

Описание

Това момиче има нужда от облекло. Облечете я според вашият вкус.

Играна: 134

В момента: 0


Магическа промяна

1nikito_sss

Описание

Капчица от това, щипка от онова, половин бурканче от туй и още малко от уний и каква ли странна отвора ще се получи. Виж в какво ще се превърне вещицата.

Играна: 2790

В момента: 0


Магическа среща

Masaba

Описание

Magic Match е очарователна пъзел игра. С нея ще разкриете мистериите в земята Arcane. Маркирайте повече от 3 еднакви предмета и опитайте да си проправите път през магическият свят.

Играна: 18700

В момента: 0


Магическата бавачка

iv4encity

Описание

Посетете светът на приказките и вълшебствата. Изберете подходящите дрехи и аксесоари и за своя пътеводител в това пътуване.

Играна: 1597

В момента: 0


Магическата гора

jonass

Описание

В тази игра разполагате с множество картинки в който са скрити числата от 0 до 9. Задачата ви е да откриете и премахнете всички числа. В случай, че се затруднявате може да използвате автоматично зареждащият се жокер.

Играна: 10003

В момента: 0


Магическата джунгла

nihilisto

Описание

В тази игра трябва да закарате златните обекти в долната част на пъзела и когато ги свържете помежду им ще продължите в следващото ниво.

Играна: 34768

В момента: 0


Магическа тайна

vankizzle

Описание

Внимателно огледайте този апартамент и се опитайте къде в него са се скрили тайно от погледа на всички числата от 1 до 26.

Играна: 7728

В момента: 0


Магическа течност

vankizzle

Описание

Използвайте всичко, което сте научили в училището за магии и го приложете. Създайте връзка между капките, така че взаимно да се самоунищожат.

Играна: 2085

В момента: 0


Първа Предишна 795 796 797 798 799 800 801 802 803 Следваща Последна

10375 - 10387 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!