Потребителски | НовиНови игри


Лудия трафик на Вегас

vankizzle

Описание

Иска ли ви се да започнете работа във Вегас? Наглеждайте лудия трафик в не спящия град. Не позволявайте да се случват произшествия по лъскавите улици на Лас Вегас. За да преминете всяко ниво трябва да направите определен брой точки.

Играна: 495

В момента: 0


Лудият Сам мишени

vankizzle

Описание

Йосемити Сам се нуждае от твоята помощ, за да избегне пробождането. Ако бамбука стигне до Сам, всичко приключва.

Играна: 958

В момента: 0


Лудият свят на Соник

vankizzle

Описание

За да събере достатъчно пари, Соник трябва да събере всички пръстени. Ще му помогнете ли?

Играна: 3407

В момента: 0


Лудият стик за голф

vankizzle

Описание

Запратете голф топката в дупката й. По пътя й ще има препятствия, бонуси, телепорти и какво ли още не. Опитайте да достигнете дупката само с един удар, или възможно най-малко такива. Целта в тази игра е да имате възможно най-малко общи точки.

Играна: 1573

В момента: 0


Лудият Топи

vankizzle

Описание

Малкия Toпи е изобретател, той обича да кара бързо! Но в неговият свят има много препятствия по пътя. Затова Toпи е оборудвал своето превозно средство с пистолет, който му помага за решаване на загадките. По пътя на Топи има много капани и изненади, както и допълнителни задачи, което може да му донесе пари за надграждане на своето превозно средство.

Играна: 1172

В момента: 0


Лудият фермер

vankizzle

Описание

Орди от чудовища нападат малката ви ферма. Задачата ви е да ги отблъснете и откриете кой е виновникът за тази бъркотия, нарушаваща спокойствието ви. С убийството на чудовищата получавате точки, които може да разменяте за по-добри оръжия или призовавате помощ. Също така събирайте падналите на земята оръжия и отвари, които да използвате в борбата с противниците.

Играна: 4035

В момента: 0


Лудият Френчо

vankizzle

Описание

Помогнете на лудият заек Френчо да премине през реката. За целта използвайте плаващи и потъващи предмети, за да изкарате на повърхността други предмети върху които той да може да скочи.

Играна: 1370

В момента: 0


Лудият шофьор на камион

vankizzle

Описание


Влезте в ролята на откачен шофьор на камион. Задачата ви е да стигнете до финала за максимално най-кратко време. За целта внимавайте да не се блъснете и не забравяйте да събирате бонусите по пътя си.

Играна: 1983

В момента: 0


Лудия убиец на плодове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да срежете колкото се може повече плодове. За целта трябва да преминете през тях като използвате мишката. Бъдете внимателни да не изпускате прекалено много и избягвайте бомбите.

Играна: 1319

В момента: 0


Лудия хамбургер

vankizzle

Описание

На това му се казва доставка по домовете. Единствения проблем и огромната дистанция, която трябва да преодолеете. Подобрявайте аеродинамичността на хамбургерите, който правите. Задачата ви е да стигнете до края на трасето.

Играна: 3938

В момента: 0


Лудия хелоуин

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите забавния хелоуински пъзел. За целта трябва да събирате еднаквите картинки по четири или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 2053

В момента: 0


Луд камион

vankizzle

Описание

Сега, ще видим до къде се разпростират шофьорските ви умения. Опитайте се да стигнете до финала за по-малко от 60 секунди.

Играна: 2559

В момента: 0


Луд крокет

vankizzle

Описание

Покажете своите завидни умения в играта крокет. Вкарайте по едно от симпатичните бодливи същества във всяка една дупка. Бъдете максимално точни и вкарайте с минимален брой опити, за да спечелите повече точки.

Играна: 2766

В момента: 0


Първа Предишна 775 776 777 778 779 780 781 782 783 Следваща Последна

10115 - 10127 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!