Потребителски | НовиНови игри


Лудите кубове

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да направите правилно няколко правилни последователни действия за да можете да вкарате жълтото кубче в каменния "кош".

Играна: 1747

В момента: 0


Лудите панди

vankizzle

Описание

Лудите панди искат да превземат острова ви. В никакъв случай не позволявайте това да стане реалност. Стреляйте по пандите докато се спускат със своите парашути и не ги оставяйте да стигнат земята.

Играна: 2646

В момента: 0


Лудите плодове

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате плодовете. За целта трябва да ги сортирате по четири или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото повече плодове премахнете с един ход, толкова повече точки ще получите от тях.

Играна: 7440

В момента: 0


Лудите скелети

vankizzle

Описание

Помогнете на лудите скелети да заспят своя вечен и спокоен сън. За целта ще трябва да ги изстреляте точно и ковчезите. Бъдете максимално точни, защото всеки пропуск ви отнема точки.

Играна: 1431

В момента: 0


Лудите стрели

vankizzle

Описание

Защитете съкровището си от атаките на варварските войни. Разположете защитни единици на ключови места, така че да не позволите на никой от тях да го достигне. Всеки една от вашите воини се бие с един от чуждите, така че осигурете достатъчно на всяко от местата, от където могат да се доберат до него.

Играна: 4720

В момента: 0


Лудите стрелци

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате и подобрите уменията си с лъка. Поваляйте всеки вражески стрелец, като се пазите от изстреляните от него стрели. След всяко успешно преминато ниво ще получавате по 3 точки за разпределения в различните умения на героя ви.

Играна: 985

В момента: 0


Лудите фигурки 2

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да пуснеш фигурката на точното място за да може тя да мине през същите фигурки като нея със същия цвят.

Играна: 14070

В момента: 0


Лудите фигурки 3

vankizzle

Описание


Помогнете на откачените фигури да съберат подобните на тях форми от нивото. Разположете ги на правилните места, така че да преминат през всички от съответстващите им по форма и цвят фигури. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 974

В момента: 0


Лудите фойерверки

Stankov

Описание

Искате ли да има голямо шоу с фойерверки, които да оцветяват нощното небе с различни форми? Няма нищо по-лесно от това. Просто кликнете върху изстреляните ракети, за да ги взривите и да продължи цветното шоу. Успех.

Играна: 6923

В момента: 0


Луди цветове

1nikito_sss

Описание

Оставете се изцяло на въображението си и на усещането си за цветовете. Гримирайте, облечете и направете прическа на момичето.

Играна: 1061

В момента: 0


Луди целувки

elitooo666

Описание

Карай възможно най-бързо, преди да си катастрофирал. Целуни приятелката си, но помни, че докато я целуваш не може да управляваш колата.

Играна: 3707

В момента: 0


Лудия Бомберман

vinji

Описание

Бомберман! Имате балончета пълни с вода. Можете ли да ги спукате, преди врага ви да ги е пукнал.

Играна: 1967

В момента: 0


Лудия войник

vankizzle

Описание

Помогнете на лудия войник да отмъсти за своя загинал брат по оръжие. За целта премахнете всички туземци от всяко ниво на играта. Стреляйте точно и внимателно, за да получите максимален брой точки.

Играна: 3438

В момента: 0


Първа Предишна 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Следваща Последна

10076 - 10088 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!