Потребителски | НовиНови игри


Едно парче последната битка

vankizzle

Описание

Величествения турнир с кодовото название "Едно парче" ще се състой отново. Включете се в него и се изправете срещу всички могъщи бойци и ги подчинете на волята си. Бъдете внимателни и позволявайте на никой да ви победи по пътя към големия трофей.

Играна: 267

В момента: 0


Месестият кокал

vankizzle

Описание

Преди много години зъл некромансър завладял едно царство и убил всички в него. Оставил само скелетите им за да му служат. Един обаче се противопоставя на властта му и се впуска в борба с него. Впуснете се това приключение, за да видите до къде ще стигнат силите му.

Играна: 1909

В момента: 0


Совалка

vankizzle

Описание

Ти си пилот на совалка, която има за цел да изследва планетата на която е попаднала. Внимавай със скалите.

Играна: 1911

В момента: 0


Супер Марио отбранява на замъка

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио в новото му изпитание. Задачата ви е изключително трудна, трябва да защитите замъка, който непрекъснато е атакуват от чудовища. Всяко премахнато чудовище ви носи приходи, използвайте ги за подобряване на оръжията си.

Играна: 267

В момента: 0


Смахната топка

vankizzle

Описание

Опитайте се да поставите нов световен рекорд по дълго хвърляне на топка. Постарайте се да събирате звездичките и другите бонуси.

Играна: 1913

В момента: 0


Разнообразен

n1ksan

Описание

Преминете в следващото ниво като използвате W,S,A,D и интервал (Space).

Играна: 1794

В момента: 0


Зомби лудост пробуждане

vankizzle

Описание

В тази игра се оказвате обкръжен от множество зомбита. Единственият начин да се измъкнете живи е да премахнете вие тях преди те да са го направили. Със спечелените пари си купувайте по силни оръжия.

Играна: 1914

В момента: 0


Зомби убиец

vankizzle

Описание

Победете зомбитата, които се опитват да ви нападнат. Те са много, но това не трябва да ви притеснява.

Играна: 1793

В момента: 0


Възстановяване

vankizzle

Описание

Човечеството е на ръба на изчезването. В търсене на оцелели, обучени войници, строители и учени и хора с всякакви умения обединяват усилията си за възстановяване и защита на града от зомбита в тази апокалиптична походова стратегия. Ще успеете ли да използвате знанията и уменията им, за да възстановите града си?

Играна: 1793

В момента: 0


АТВ във въглищната мина

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете през тежкия маршрут на изоставена мина, карайки възможно най-бързо. За целта трябва да внимавате с препятствията по пътя си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1793

В момента: 0


3Д Неоново състезание 2

vankizzle

Описание

Имате ли огън в кръвта? Какво сте способни да направите докато шофирате с 200км/ч? Отговорете си на тези и още много други въпроси, карайки бясно из пистите на тази игра. Завършете на колкото се може по-добра позиция във всяко състезание, за да получите максимално количество точки.

Играна: 1915

В момента: 0


Бягство на джуджета

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра две джуджета се нуждаят от помощта ви. Изпратени на разузнавателна мисия те попадат на враждебен дракон, който поразява кораба им. Сега трудно управляем вие трябва да помогнете на джуджетата да избягат възможно най-далеч от хищните лапи на звяра.

Играна: 1792

В момента: 0


Супер Соник

vankizzle

Описание

Симпатичния таралеж Соник се нуждае от малко помощ, за да премине през всички трудни изпитания пред, който го поставя играта. Бъдете внимателни и събирате жълтиците по пътя си, за да спечелите повече точки.

Играна: 1916

В момента: 0


Първа Предишна 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 Следваща Последна

21048 - 21060 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!