Потребителски | НовиНови игри


Пак време

vankizzle

Описание

Хванете всички падащи топчета! Пазете се от идващите човечета, които искат да ви навредят.

Играна: 965

В момента: 0


Хотела на Джейн 2

sw3e7y_bear

Описание

Вие сте управител на хотел и от вас зависи да обслужвате и задоволявате всички искания на клиентите си. Ако, те са доволни, ще спечелите пари с които да подобрите още повече хотела.

Играна: 9126

В момента: 0


Блокчета 2

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да преведете едно героя през всички нива. За целта трябва да разпределите правилни цветните блокчета отдолу, защото само когато минава линията през съответния цвят блокчета, само тогава същия цвят блокчета се появяват в нивото.

Играна: 965

В момента: 0


Нахрани ги

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да нахраните страшните чудовища, за да спасите овцете. За целта мятайте месо по пътя на чудовищата, за да не ходят към невинните животни. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 964

В момента: 0


Мачкане на мишки 3

pepo930

Описание

Почти никой не обича гризачите. Сега, имате възможност да пуснете домашната си котка срещу натрапниците. Разполагате с 2 минути, да унищожите възможно най-много от тях.

Играна: 964

В момента: 0


3000 Ад

nihilisto

Описание

През третото хилядолетие хората воюват за природни ресурси, които са на изчерпване. Всички кланове воюват. Вашата мисия е да елиминирате единият от водачите на клановете - може би най-големия подстрекател - Сарб и неговите елитни войски на планетата XC-302.

Играна: 9143

В момента: 0


Метална ферма

pokco_marti

Описание

Отгледайте 6 различни типа метални плантации, научете всичко за тях. Някои обичат, вода, светлина, продайте ги и спечелете достатъчно пари.

Играна: 963

В момента: 0


Пътят на Аукурис

Petia_r_s

Описание

Едно време, някъде на изток един император тормозил и всявал страх сред хората си. Дошъл моментът, някой да го спре.

Играна: 9166

В момента: 0


Големи зъби

mitko84

Описание

Твоята цел е да събереш възможно най-много перли. Но, това не е толкова лесна задача, защото те имат пазач, наречен "Големи зъби".

Играна: 9173

В момента: 0


Игра с огъня

radobuntar

Описание

Поставяйте бомби на различни места, така че да се разрушат дървените каци и да се предвижиш напред. Целта е да направиш клопка от бомби на противника си.

Играна: 9180

В момента: 0


Бен 10 срещу Рекс

vankizzle

Описание

За всички, който обичат състезанията с мотори това е едно добро предложение. Изберете си герой и се впуснете в диви преследвания с мощни мотори. Бъдете бързи, но същевременно и внимавайте да не паднете от мотора.

Играна: 960

В момента: 0


Бърза цветарка

1nikito_sss

Описание

Помогнете на Валъри Валентин да достави всички букети от рози и да направи щастливи момичетата, преди времето да е изтекло.

Играна: 960

В момента: 0


Спонджбоб невероятни скокове

vankizzle

Описание

Помогнете на Спонджбоб да премине колкото се може по-голямо разстояние, като прескача от една на друга риба балон. Внимавайте да не падне във водата или удари във вуду тотемите.

Играна: 960

В момента: 0


Първа Предишна 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Следваща Последна

20996 - 21008 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!