Потребителски | НовиНови игри


Супер сервитьор

vankizzle

Описание

Да си сервитьор не е никак лесно, особено ако имаш толкова много поръчки. Опитай се да занесеш на веднъж възможно най-много неща, без да паднат.

Играна: 3952

В момента: 0


Разбий облаците

vankizzle

Описание

Един много забавен арканоид. Този път вместо тухли ще трябва да разбивате малки облачета. Събирайте падащите е бонуси.

Играна: 3953

В момента: 0


Ядосания Аламо

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички зли амигоси на всяко едно ниво. Помислете внимателно и открийте къде е най-удачно да стреляте. С колкото по-малко, изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1514

В момента: 0


Огнен дракон

Masaba

Описание

Помогнете на малкото драконче, да събере възможно най-много плодове. Целете ледените блкове и след това събирайте падналите плодове.

Играна: 3955

В момента: 0


Ninjai

vikokiller

Описание

Вие сте нинджа и трябва да убиете всички ;)Движите се със стрелките, интервал, за да използвайте меча, Ctrl за удар.

Играна: 3957

В момента: 0


Спаси Зои

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да се измъкне от това странно място.
Използвайте силата на магическите топки, за да се преборите с опонентите си.

Играна: 150

В момента: 0


Любимите лакомсва

vankizzle

Описание

Помогнете на малчуганите да се доберат до любимите им лакомства, като ги насочвате чрез стрелките по земята. Внимавайте да не пратите някое от тях на погрешно място, защото играта ще приключи.

Играна: 1511

В момента: 0


Опасност от отвъд земята

vankizzle

Описание

Изберете си позиция, след това нагласете ъгъла за стрелба и изстреляйте различните космически обекти към земята. Опитайте се да нанесете максимум щети по нея.

Играна: 150

В момента: 0


Зомби рицаря

vankizzle

Описание

След като сте предаден от царя и света ви се преобръща, вие се заемате да отмъстите за смъртта си и смъртта на хората си. В играта ще може да развивате обоборудване, доспехи, щитове, мечове и специални умения, които да ви помогнат в битката с врага.

Играна: 1510

В момента: 0


Праисторически бомбаджия

vankizzle

Описание

Използвайте възможността на животинките да изхвърлят бомби, за да си разчистите пътя към изхода от всяко ниво. В някои ще трябва да убиете противниците си, за да бъде преминато. Кокалите могат да се унищожават, но черепите не. Някои предмети могат да бъдат премествани, други не. През нивата ще срещнете всякакви същества и бонуси. Използвайте ги разумно. Опитайте да преминете за възможно най-кратко време и направите повече точки.

Играна: 1509

В момента: 0


Панцер войници

vankizzle

Описание

Човечеството води безкрайна война срещу паякоподобен вид, който се разпространява в галактиката и унищожава всякакъв живот по пътя си. Сега се намирате в битката, за планетата X. Но скоро ще бъдете откъснат от вашите приятели и врага ще настъпи към позициите ви. След това ще чуете призива за отстъпление. Спасителния кораб е на път, но ще оцелее ли до идването му?

Играна: 1509

В момента: 0


Великият магьосник

vankizzle

Описание

Влезте в ролята на велик магьосник и преминете всички препятствия пред, който ви поставя играта. Призовавайте създания и ги управлявайте мъдро. Колкото по бързо преминете всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1509

В момента: 0


Лакомото прасе

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на лакомото прасе да отрие и изяде възможно най-много храна. По пътя си се пазете от неприятели и препятствия. Колкото повече храна изядете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1508

В момента: 0


Първа Предишна 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 Следваща Последна

20853 - 20865 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!