Потребителски | НовиНови игри


Бързи пчели

BandanaCrew

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на добрите пчели да надделеят над злите. Събирайте нектара от растенията колкото се може по-бързо и не позволявайте да ви изпреварят. Със спечелените точки залагайте капани и премахвайте враговете си.

Играна: 151

В момента: 0


Пиоро

vladislav_haralampiev

Описание

Целта на играта е да съберете възможно най-голямо количество от падащите семена. За целта използвайте дългия език на Пиоро и внимавайте някое да не ви удари по главата.

Играна: 1528

В момента: 0


Убийство в Еверест

vankizzle

Описание

Поемете контрола на Скот Девлън, в завръщането си на Еверест за откриване на тялото на Дерек Содок - единствен син на един от най-богатите и най-могъщи хора в света. Прехвърляйте се от лагер на лагер в планината, докато не намерите на тялото. Подгответе се за пътуванията си около отвесни скални стени и дълбоки пукнатини, за да постигнат целта си. Внимавайте за лавини и не забравяйте да продължи да се движи за да се избегне опасността от измръзване и привършване на кислорода.

Играна: 1527

В момента: 0


Снежна ярост

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да се разправи със злите извънземни, който искат да съсипят прекрасния празник. За целта уцелете всяко извънземно със снежна топка, за да го обезвредите.

Играна: 1527

В момента: 0


Сладоледна лудост 2

vankizzle

Описание

Всеки знае, че в топлите дни на година хората полудяват за охлаждащата сладост на сладоледа. Развийте свой собствен бизнес, като си отворите сладоледен ресторант. Бъдете максимално бързи и давайте на хората само и единствено това, което те искат.

Играна: 1526

В момента: 0


Вкусно

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на маймунките да нахранят всички тотеми в нивата с банани. Целта е така да хвърлите банана, че да достигне до тотема и така с всеки един от тях. Опитайте се да използвате минималното възможно количество банани и преминете максимално бързо всяко ниво - за повече точки.

Играна: 1526

В момента: 0


Кристалния остров

bark4o

Описание

Имате специална задача! Помогнете на червената топка да обходи целия остров и да събере всички кристали. Пазете се от зелените човечета.

Играна: 1526

В момента: 0


Търкаляне на топката

vankizzle

Описание

Целта на играта е предвижите топката до края на нивото. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще съберете.

Играна: 1526

В момента: 0


The Bugs Are Coming

breakanoise_dir_bg

Описание

Боже мой! Буболечките идват! В тази игра трябва да избягвате буболечките толкова дълго, колкото можете, пазейки балончето от тях. Ако някой бръмбар достигне балонът ви, играта свършва. С интензивноста на играта, всички пълзящи започват да се ориентират точно към балонът ви, и ако имате хладнокръвие и научите навиците им ще успеете да стигате по-далеч от очакваното.

Играна: 151

В момента: 0


Всекидневие

sw3e7y_bear

Описание

Игра, която много напомня "Симс". Изберете сами как да протича денят ви и каква е мисията ви в живота. Забавлявайте се докато играете.

Играна: 1525

В момента: 0


Класна стая 3

breakanoise_dir_bg

Описание

Минавайте покрай чиновете и преписвайте без да забележи учителят. Минавайте покрай чиновете и преписвайте без да забележи учителят. Когато стигнете до обектът, от който трябва да преписвате, задържайте бутон на мишката, докато се зареди "живачния стълб".

Играна: 1525

В момента: 0


Хамбо 2

gabriel_sulis

Описание


Хамбо и Бейкън са топ ченгета в своя град, но въпреки усилията им града е наводнен от престъпност. Помогнете им да се отърват от всички престъпници. Бъдете точни, защото имате ограничени запаси.

Играна: 3923

В момента: 0


Haunted hybrid

lykche

Описание

Играете с мишката.

Играна: 3924

В момента: 0


Първа Предишна 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 Следваща Последна

20814 - 20826 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!