Потребителски | НовиНови игри


Ту Рей Гън

vankizzle

Описание

Спаси се от атаката на космическите кораби. Опитай се да ги унищожиш още преди да са достигнали до теб.

Играна: 174

В момента: 0


Война с танкове 2011

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поемете управлението на един мощен танк и да се постараете да опазите базата и танка си. Бъдете внимателни и унищожавайте всеки вражески танк осмелил се да атакува базата ви.

Играна: 1966

В момента: 0


Звездно сияние

hitplayer

Описание

Върнете всички звезди обратно и спасете слънцето. Опитайте се да улучите звездите и след това да вкарате вълшебното топче в голямата дупка.

Играна: 2899

В момента: 0


Д-р Дейзи - ветеринарят

sw3e7y_bear

Описание

Днес е първият работен ден на Дейзи. Нейната мечта е да стане един наистина много добър ветеринарен лекар. Помогнете й да осъществи мечтата си.

Играна: 2899

В момента: 0


Кофабол

vankizzle

Описание

В тази игра може да поиграете една нова игра произлизаща от баскетбола, наречена кофабол. Задачата ви е да вкарате дебеличкия човек право в кофата. Постарайте се да изпълните задачата с минимален брой изстрели.

Играна: 1965

В момента: 0


Червей

stevendorb

Описание

Добре познатата ни игра на змия, но сега с червейче. Изяще колкото се може повече ябълки. Насочвайте внимателно червейчето, за да не се удря в тялото си или в краищата на полето.

Играна: 2900

В момента: 0


Бързо 2

vankizzle

Описание


Преживейте едно невероятно космическо приключениеи защитете планетата ни. За целта трябва да унищожите всички вражески кораби, като внимавате те да не ви наранят. Не забравейте да събирате предоставените ви бонуси.

Играна: 174

В момента: 0


Силен камион

vankizzle

Описание

Управлявайте своя камион из хълмистите местности и стреляйте по вражеските кули и барикади. Не забравяйте в края на всяко ниво да правите подобрения по камиона си.

Играна: 2902

В момента: 0


Соник бомбардировач

vankizzle

Описание


Играли ли сте някога Bomberman, ако отговора ви е да, сега имате възможност да си го припомните, но с нови герои. Помогнете на Соник да надвие противника, като поставяте бомби на стратегически места, в сложния лабиринт. Внимавайте да не станете жертвата и не забравяйте да събирате бонусите.

Играна: 1962

В момента: 0


Ядосаните пилета спасяват златото

vankizzle

Описание


В тази игра имате възможност отново да помогнете на ядосаните пилета да надвият крадливите прасенца. За целта трябва да им попречите да отвлекат цялото златно съкровище и да ги премахнете до последното, като ги обстрелвате от високо. Внимавайте да не изпуснете някое, защото може да е фатално за вас.

Играна: 2905

В момента: 0


Първа Предишна 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 Следваща Последна

19722 - 19734 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!