Потребителски | НовиНови игри


Ядосания

vankizzle

Описание


Помогнете на ядосаното човече да избяга надалеч. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства, като покажете атлетичните си умения. Внимавайте да не паднете в пропастта или да се набодете на някой шип.

Играна: 1985

В момента: 0


Паркирай самолета 2

vankizzle

Описание

Поемете контрол над приземилите се в летището ви самолети. Изведете ги от пистата за кацане, за да не стане инцидент и ги отведете към правилната стоянка. Когато бъдат готови - преведете ги безопасно към зоната за излитане. Обслужете ги възможно най-бързо - за да получите повече точки. Преминете през четирите нива, за да преминете към ново летище. Внимавайте да не ударите самолета в нещо, защото имате право само на три грешки.

Играна: 1985

В момента: 0


Страхотната пчела

vankizzle

Описание

Помогнете на малката земна пчела да събере всичкият мед от нивата. Внимавайте да не се удари в нещо по пътя си, както и да не се докосва до опасните пчели. Съобразете пътя си така, че нарастващите й размери със събраният мед, да не и попречи на придвижването.

Играна: 1983

В момента: 0


Проблемите на крастава жаба

vankizzle

Описание

Помогнете на краставата жаба да хване всички светулки и добере до възрастната жаба, без да пострада. Използвайте лепкавият й език, за да преминавате през някои от препятствията. Внимавайте да не се докоснете до някои животни, защото това ще й докара още повече неприятности.

Играна: 175

В момента: 0


В търсене на истината

1nikito_sss

Описание

Това са вълнуващите приключения на детектив Кенет и партньорката му Емили. Играйте 27-те чудесни нива в търсене на истината.

Играна: 1983

В момента: 0


Винт ефект

vankizzle

Описание

В една машина с хиляди други винтове точно като теб, трябва да се намери причина да те държат здраво. В противен случай, имате само 60 секунди, за да избягате.

Играна: 174

В момента: 0


Гравитация

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на гравитационния робот да премине колкото се може по голяма дистанция. За целта прескачайте от двете гравитационни плоскости, така че да се измъкнете от всички препятствия.

Играна: 174

В момента: 0


Трябват ми пари

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото извънземно същество да събере пари, за да се прибере. За целта трябва да преминете през различни препятствия и не забравяйте да се пазите от различните лоши същества по пътя си.

Играна: 2878

В момента: 0


Ядосаните пилета

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват веднъж завинаги от злите животинки. За целта обаче трябва да измислите как да стигнете до тях. Премахнете всички същества с възможно най-малък брой изстрели и ще спечелите повече точки.

Играна: 2879

В момента: 0


Без изход

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вие попадате на едно изключително страшно място. Задачата ви е да открието как да се измъкнете от там. За целта се огледайте хубаво, откройте всички полезно и разберете как да го използвате.

Играна: 1980

В момента: 0


Дармон атака с танкове

leiks

Описание

Една подновена и подобрена битка с танкове. Включете се и вие в нея и унищожете всеки враг. Не позволявайте да взривят вас или вашата база. Събирайте всички бонуси по картата.

Играна: 1980

В момента: 0


Унищожителя на зомбита

vankizzle

Описание

Сутрин като всяка друга, будилника звъни, ставате и вместо обичаната гледка през прозореца, виждате че навън е пълно със зомбита. Няма да ги оставите да безчинстват, нали?

Играна: 2881

В момента: 0


Конденс

vankizzle

Описание

Съберете всички водни капки, като наклоните дъската. Колкото повече водни капки вземете, толкова по-голям ставате. Бъдете внимателни и се пазете от бомбите.

Играна: 1979

В момента: 0


Първа Предишна 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 Следваща Последна

19683 - 19695 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!