Потребителски | НовиНови игри


Цветна градина

nevi_57

Описание

Направете си прекрасна градина. Отгледайте различни видове цветя, обгърнете ги с достатъчно любов и те ще ви се отплатят, чрез красотата си.

Играна: 2883

В момента: 0


Въздушен патрул

Leo_91

Описание

Влез в ролята на въздушен патрул. Погрижи се никой от извънземните да не прекоси границате. Хвани ги, преди да са успели.

Играна: 2883

В момента: 0


Унищожителя на зомбита

vankizzle

Описание

Сутрин като всяка друга, будилника звъни, ставате и вместо обичаната гледка през прозореца, виждате че навън е пълно със зомбита. Няма да ги оставите да безчинстват, нали?

Играна: 2881

В момента: 0


Бомбандировач

vankizzle

Описание

Поеми контрола върху собствен самолет. Унищожи всички вражески цели и спечели войната. И не забравяй да се приземиш леко.

Играна: 3507

В момента: 0


Ядосаните пилета

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват веднъж завинаги от злите животинки. За целта обаче трябва да измислите как да стигнете до тях. Премахнете всички същества с възможно най-малък брой изстрели и ще спечелите повече точки.

Играна: 2879

В момента: 0


Трябват ми пари

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото извънземно същество да събере пари, за да се прибере. За целта трябва да преминете през различни препятствия и не забравяйте да се пазите от различните лоши същества по пътя си.

Играна: 2878

В момента: 0


Рибка

nihilisto

Описание

Нахранете се с риби, които са по-малки от вас самите. На върха на екрана ще видите рибите, които може да ядете. Пазете се от по-големите риби, защото те ще ви наранят.

Играна: 3516

В момента: 0


Зомби 2 последната нощ

vankizzle

Описание

В тази игра зомбита са завладели света, който познаваме и вие влизате в ролята на последния жив човек. Защитете се за възможно най-дълъг период от време като убивате всяко зомби доближило се до вас. Събирайте изпуснатите от тях бонуси.

Играна: 3519

В момента: 0


Опасност от отвъд земята

vankizzle

Описание

Изберете си позиция, след това нагласете ъгъла за стрелба и изстреляйте различните космически обекти към земята. Опитайте се да нанесете максимум щети по нея.

Играна: 150

В момента: 0


Момчето на мама

vasi_va_si

Описание

Помогнете на "малкото" момче на мама да се спаси от множеството чудовища, който непрестанно го нападат. Изберете си оръжие от долната част на игралния екран и пестете мунициите му. Събирайте пари, за да може да обновявате арсенала си.

Играна: 2869

В момента: 0


Боксово предизвикателство

vankizzle

Описание

Една страхотна екшън игра подходяща за всички любители на бързото кликане. Задачата ви е да победите опонента си, за целта ще трябва да достигнете пет комбо точки. Кликайте колкото можете по-бързо.

Играна: 150

В момента: 0


Храбрата езда на Пени

the_sweet_nikky

Описание

Помогнете на Пени, заедно със своя любим кон да намери приятеля си Бен. Прескачайте внимателно всички препядствия и събирайте храната по пътя си.

Играна: 3525

В момента: 0


Унищожи крепостта 2

nihilisto

Описание

Изберете своята крепост и силата, която тя притежава. Влезте в сурова битка срещу останалите природни стихии. Има нови оръжия и защита на крепостта.

Играна: 2867

В момента: 0


Първа Предишна 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 Следваща Последна

17174 - 17186 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!