Потребителски | НовиНови игри


Кактус Мак Коу

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задча е да помогнете на кактуса Мак Коу да изпълни мисията си и да се прибере. Внимавайте, защото е издирван от полицията и много от враговете му го преследат и изкачат изненадващо.

Играна: 3459

В момента: 0


Уорасайт

vankizzle

Описание

В началото за почвате като малко бацилче, което може да поглъща такива само с негови размер и трябва да се пази от по-големите. Колко повече обаче поглъщате, толкова по-силни ставате и доскорошните ви врагове се превръщат в плячка. На определено ниво можете да стреляте по такива, които са по-силни от вас. Налични са и подобрения.

Играна: 2910

В момента: 0


Гравитационна патица 2

vankizzle

Описание

Помогнете на патицата от тази игра да прибере всичките златни яйца без да я заловят. За целта тя има едно специално умение, да контролира гравитацията и с "X" вие променяте нейната посока.

Играна: 2909

В момента: 0


Градския живот на Бебри

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на бобъра Бебри да преодолее всички препятствия, на който го подлага играта. Колкото по-бързо преминете всичко ниво, толкова повече точки ще получите за него.

Играна: 151

В момента: 0


Разрушете тухлите 3

Luna71c

Описание

Използвайте футболната топка, за да разрушите всички тухли върху игралното поле. За да я насочвате движете платформата.

Играна: 2909

В момента: 0


Нинджа Болт

vankizzle

Описание

Помогнете на супер нинджата да се предвижи по покривите и да се пребори с враговете си. Внимавайте да не падне!

Играна: 151

В момента: 0


Летящи чинии

Z3ra7uL3x

Описание

Стават необичайни неща и зелените зайчета се нуждаят от вас. Обявете огън на летящите чинии, преди да похитят малките зайци.

Играна: 2907

В момента: 0


Червена буря 2

vankizzle

Описание

Операция "Червена буря" отново е в действие. Приготви се за 50 нива, изпълнени с много стрелба. Победи роботите и изпълни мисията.

Играна: 3462

В момента: 0


Доктор Зед

vankizzle

Описание

След неуспешни опити на гигантски вирус да избяга от лабораторията. Един ден нещо се случи, вирусът започва да расте и да заразят планети по пътя си. Съдбата Галактиката е във вашите ръце. Помогни на Доктор Зед да освободи Галактиката от вредните инфекции.

Играна: 3462

В момента: 0


Блуждаещ рицар

danielsvetkavicata

Описание


Играй с рицаря и събирай всички бонуси на полето.Взимането на всеки бонус ти дава точки и добавя нов противник.Рицарят няма оръжие,но може да елиминира противниците с много различни бонуси.Главната цел в играта е да оцелееш на всяка цена.

Играна: 3472

В момента: 0


Ядосаните пилета спасяват златото

vankizzle

Описание


В тази игра имате възможност отново да помогнете на ядосаните пилета да надвият крадливите прасенца. За целта трябва да им попречите да отвлекат цялото златно съкровище и да ги премахнете до последното, като ги обстрелвате от високо. Внимавайте да не изпуснете някое, защото може да е фатално за вас.

Играна: 2905

В момента: 0


Първа Предишна 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 Следваща Последна

17135 - 17147 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!