Потребителски | НовиНови игри


Амбия

vankizzle

Описание

Преминете през този лабиринт от тунели, като унищожите всички стрелящи кули, за да се отвори вратата към следващото ниво.

Играна: 272

В момента: 0


Амбиция 9 Брачният Консултант

SuBmIT

Описание

В Амбиция 8 успявате да накарате Бриджет да признае важна информация за убийството на Анджи, но историята за това, което се е случило на Бриджет се различава от тази на Йеил адвокатът с който Анджи имаше връзка преди да бъде убита. Сега Йеил и жена му Хелън имат важна информация за убийството, но се нуждаят от помощ да си оправят брака след случката с Анджи. Представете се като брачен консултант и извлечете информацията от тях.

Играна: 2118

В момента: 0


Амбиция 8 - Разпитът част 2

SuBmIT

Описание

Разпитът с Бриджет, все още не е приключил. Тя признава нещо, което е изключително важно за раследването. Ще успеете ли, този път да разкриете убеца на Анджи?

Играна: 1287

В момента: 0


Амбиция 7 - Разпитът

SuBmIT

Описание

В тази част от поредицата, след убийството на Анджи, полицията има заподизрян по случея. Това е жената на Тед, човекът с бомбата. Вашата задача е да, я разпитате и да разберете дали тя е извършителят.

Играна: 1436

В момента: 0


Амбиция 6 - Подозрения

SuBmIT

Описание

В шестият епизод на "Амбиция". Вие играете в ролята на детектив, който разследва убийството на Анджи. Имате 16 часа, да посетитете мястото на местопрестъплението, колегите й, нейния дом и да съберете достатъчно улики и доказателства, за да разкриете убиеца й.

Играна: 1313

В момента: 0


Амбиция 5 - Голямата дилема 2

SuBmIT

Описание

В пети епизод от поредицата Амбиция, жената на Йейл е разбрала за неговото увлечение по Анджи. Сега, тя е толкова ядосана, че иска да го убие с вашата скъпа цигулка. От вас зависи да поговорите с нея и да, я убедите да остави цигулката.

Играна: 2614

В момента: 0


Амбиция 4 - Голямата дилема

SuBmIT

Описание

В този епизод, заплетените ситуации продължават. Помогнете на една двойка да следват сърцата си и в края на деня да чувстват, че са намерили най-доброто решение и са постъпили правилно.

Играна: 923

В момента: 0


Амбиция 3 - Психо тест

SuBmIT

Описание

В този епизод от поредицата, вие трябва да разпитате човека с бомбата - Тед и да разберете дали той е луд или не! Но, не го подценявайте, той може да бъде много хитър.

Играна: 6769

В момента: 0


Амбиция 2 - Стопаджията

SuBmIT

Описание

Това е следващата игра от поредицата Амбиция. Прибирате се с жена си към вкъщи и неочаквано пред колата изкача мъж. Спирате и го качвате, но той има бомба и заплашва да взриви всичко, ако не види децата си. Как ще реагирате в тази ситуация? Ще успеете ли да овладеете положението?

Играна: 1843

В момента: 0


Амбиция 1 - В хотела

SuBmIT

Описание

Човек с детонатор на корема влиза в хотел, търси бившата си жена и заплашва да взриви всичко. Вие играете в ролята на полицай, който трябва да му помогне и да увладее ситуацията.

Играна: 4016

В момента: 0


Амбилинг 1920

ilse

Описание

Това момиче има нужда от облекло, потърсете най-подходящите дрехи, гримове, прически и аксесоари в гардероба на играта. Постарайте се и направете всичко по собствен вкус.

Играна: 560

В момента: 0


Амбериал

vankizzle

Описание

Съберете всички букви "A" като използвате предметите и приспособленията на пътя. Внимавайте само да не се разбиете някъде.

Играна: 241

В момента: 0


Аматьор хирург Коледно издание

Beatles

Описание

Алан е изправен пред поредното предизвикателство, този път на Северния полюс. Помогнете му да спаси пациентите си, като им направи необходимите операции.

Играна: 5014

В момента: 0


Първа Предишна 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 Следваща Последна

22166 - 22178 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!