Потребителски | НовиНови игри


Асансьори

vankizzle

Описание

Господин Житерс е стресиран офис работник, който се бои от асансьорите. Помогнете му да стигне до върха на сградата, преди времето да изтече.

Играна: 3902

В момента: 0


Асансьора на Мари

gabriel_sulis

Описание


Мари има нова работа и вашата задача е да й помогнете да се справи с нея. За целта трябва да превозвате пътниците в мола от етаж на етаж, спрямо техните желания. Внимавайте да не се забавите, защото ще уволнят горкото момиче.

Играна: 902

В момента: 0


Арчи

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на рибката Арчи да свали всички цветни топки. За целта трябва да ги уцелите и те да паднат в морето. Ако амунициите ви свършат съберете всички паднали топки.

Играна: 1262

В момента: 0


Архитект

vankizzle

Описание

Помогнете на човечето да намери всички части от кораба си и да го конструира на ново.

Играна: 850

В момента: 0


Арфа полет

vankizzle

Описание

Ще успееш ли да се прибереш в родната Австралия? Използвай животните от джунглата, за да те пренесат до вкъщи. Пази се от птиците.

Играна: 377

В момента: 0


Артур и невидимите

tooto99

Описание

Всичко започнало, когато Артур намерил скрито писмо и открил своите магически способности. Спечелете сърцето на принцесата и намерете начин да се върнете обратно в къщи. Летете, събирайте точки и минавайте нивата!

Играна: 1538

В момента: 0


Артур и минимоите букви

1nikito_sss

Описание

Къде се крият буквите? Разгледай внимателно кадрите от анимацията за "Артур и минимоите" и намери техните скривалища.

Играна: 3277

В момента: 0


Арт судоку

vankizzle

Описание

Това е арт судоку. Правилата са същите като на стандартното. Тук обаче вместо цифри, ще трябва да подреждате различни фигури.

Играна: 2031

В момента: 0


Артистичен свят

iovo

Описание

Пъзел с 9 различни фантастични изображения. Изберете си снимка, която ви харесва, изберете си ниво на трудност и се забавлявайте.

Играна: 9896

В момента: 0


Артилерия

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на артилерията да унищожи противниковите войници. За целта насочвайте правилно снарядите и премахнете вражеските войни с минимален брой изстрели.

Играна: 3584

В момента: 0


Артилеристът

vankizzle

Описание

Вие сте артилерист, разполагащ с четири вида снаряди - обикновен - който се задейства при удар, с часовников механизъм - който активирате когато решите, кинетични - които имат слаба поразяваща сила, но пробиват прикритието на врага и на последно място такива с парашут - който може да активирате по време на полет и снаряда падне над конкретното място. Целта ви е да убиете всички войници на врага - облечените в сиво и не нараните собствените си - облечени в кафяво. Ако успеете да се справите с задачата в рамките на времето, което тече - ще получите повече точки и направите постижение.

Играна: 4737

В момента: 0


Артилерист

vankizzle

Описание

Ти си Артилерист на кораб! Целта ти е да улучиш човечето. Прицели се и взриви всичко, което е необходимо, за да достигнеш до него.

Играна: 3835

В момента: 0


Артилерист

nihilisto

Описание

Ти си на предната линия! Крайният резултат от битката зависи от твоите действия. Опитай се да устоиш на атаката и да разгромиш врага.

Играна: 4047

В момента: 0


Първа Предишна 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 Следваща Последна

21997 - 22009 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!