Потребителски | НовиНови игри


Военен пазител 3

vankizzle

Описание

Търси се смел и отговорен човек за длъжността Военен пазител. Изпълнете множеството мисии дадени ви от играта, като премахвате всеки враг осмелил се да влезе в охранявани от вас периметър.

Играна: 6478

В момента: 0


Военен пазител 2

vankizzle

Описание

Защитавай сградата с 6 модерни оръжия, включително MP5, един M249 и дори РПГ-7. Свършете си работата! Очакват ви 35 нива.

Играна: 6726

В момента: 0


Военен пазител

stevendorb

Описание

Ако, сте истински войник, ще защитите базата. Стреляйте по врага и изпълнете мисията си. Не допускайте вражеските сили да проникнат отвъд стените и да вземат ценните документи.

Играна: 8994

В момента: 0


Военен отряд

assetto

Описание

Разцъкай бойния си изтребител и постреляй малко по извънземните гадове. Играе се с мишката.

Играна: 1612

В момента: 0


Военен камион

vankizzle

Описание

Изпълнете възложените ви задачи за възможно най-малко време и се опитайте да стигнете невредими до финала, вземайки възможно най-много медали от трасето.

Играна: 1664

В момента: 0


Военен дневник

vankizzle

Описание

Един военнопленник се нуждае от помощта ви за да се измъкне от противниковия лагер. Помислете внимателно и намерете правилната поредица на действие така, че войникът да се измъкне невредим от всяка част на лагера.

Играна: 2421

В момента: 0


Военен джип

vankizzle

Описание

Вие сте на военна мисия. Задачата ви е да унищожите всички вражески танкове, за да спасите страната си. Използвайте мощното оръдие в джипа ви, като го насочвате правилно към тях. Бъдете бързи и прочистете нивата, преди времето да изтече.

Играна: 2135

В момента: 0


Военен взвод

powermax123

Описание

Бъдете точни! Целете се по движещите мишени. С всяко следващо ниво броят им се увеличава и е необходимо да сте още по-бързи.

Играна: 5713

В момента: 0


Водопроводчик

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински водопроводчик и да разгадаете всеки проблем, за да го разрешите адекватно. Бъдете внимателни и открийте всичко, което може да ви е полезно.

Играна: 2048

В момента: 0


Водопроводчик

nihilisto

Описание

Първа част на поредицата "Plumber". Свържи тръбите правилно до крайната, за да потече водата където трябва. Играе се за време!

Играна: 7847

В момента: 0


Водопадът Йосемити пъзел

elitooo666

Описание

Пренесете се във вълшебното подножие на водопада Йосемите и се насладете на неговата красота. Подредете парченцата и наредете пъзела.

Играна: 1318

В момента: 0


Водопадът Виктория

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите уникално красивите снимки на водопадът Виктория. Изберете си най-красивата според вас снимка и подходяща трудност. Открийте правилното място на всяка част от пъзела, колкото се може по бързо.

Играна: 2215

В момента: 0


Водопади 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на магическия водопад на напълни всички цветни фигурки. За целта използвайте елементите от всяко ниво, за да отклонявате течението на водопада. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1803

В момента: 0


Първа Предишна 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 Следваща Последна

19644 - 19656 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!