Потребителски | НовиНови игри


Да се преборим

vankizzle

Описание

Тази игра има за цел да обърне внимание на повече хора към Кистозната фиброза, от която страдат и са заплашени много хора по света. В нея имате възможност да се изявите в скок на дължина и събиране на падащи предмети. Какво разстояние ще успеете да прелетите? За целта ще се иска наистина добра засилка и скок в точния момент. В играта с падащите предмети събирайте храните и избяхвайте червейчетата и бактериите.

Играна: 434

В момента: 0


Дарц обучение

vankizzle

Описание

Започни обучението си на пиратския кораб заедно с капитан Кука. Покажи всичките си умения, за да станеш един от пиратите. Уцели всички мишени.

Играна: 5023

В момента: 0


Дарца на Доналд

vankizzle

Описание

Спечелете наградата на Доналд, като уцелите 3 червени балона. Разполагате само с 5 стрелички, за да го направите.

Играна: 664

В момента: 0


Дартс цар

vankizzle

Описание

Станете цар на дартс! Във всяко ниво ще има определена цел, която трябва да достигнете. Разполагате с 10 стрели, за да го направите.

Играна: 1592

В момента: 0


Дартс със Спондж Боб

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уцелите мишените около Спондж Боб. Бъдете точни и целете мишените колкото се може по-близко до центъра, за да спечелите повече точки. Не позволявайте симпатичния герой да пострада.

Играна: 9482

В момента: 0


Дартс срещу дебеланко

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уцелите всички мишени закачени около ръцете и краката на дебеланкото. Бъдете много внимателни при всяко мятане да не уцелите момчето. Колкото по близко до центъра уцелите всяка мишена, толкова повече точки ще получите.

Играна: 4162

В момента: 0


Дартс с плодове

vankizzle

Описание

Опитайте се да уцелите последователно, колкото се може повече плодове или аптечки. Последните ще ви позволяват да уцелите мечето, без играта да свърши. Колко точки можете да направите в тази опасна игра?

Играна: 973

В момента: 0


Дартс с капачки

Keionys

Описание

Добри ли сте на дартс? Е, тук също трябва да уцелите червеният кръг, но не със стрели, а с бирени капачки. Хайде, сега да ви видим всички любители на това пиво.

Играна: 1999

В момента: 0


Дартс мултиплеър

vankizzle

Описание

В тази игра може да поиграете малко любимия си дартс онлайн в интернет срещу реални играчи. Стреляйте внимателни и следвайте правилата на играта, която сте избрали.

Играна: 937

В момента: 0


Дартс и бира

vankizzle

Описание

След известно количество бира и погледа става малко премрежен, а движенията по-бавни. Въпреки това се опитайте да спечелите играта на дартс.

Играна: 1406

В момента: 0


Дартс дуел

mitko327

Описание

Играете с мишката.

Играна: 1689

В момента: 0


Дартс в кръчмата 3D

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да участвате в поредица от турнири по дартс, като всеки от тях ви дава различни медали и точки. За целта трябва да надвиете противника си, като изкарате по-голямо количество точки. Проверете своята точност и се наслаждавайте.

Играна: 5100

В момента: 0


Първа Предишна 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 Следваща Последна

18383 - 18395 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!