Потребителски | НовиНови игри


Джонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното същество на име Джонг да се нахрани. За целта трябва да го отведете прави при храната. С колкото по-малко скока го направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4358

В момента: 0


Джонас Брадърс

iv4encity

Описание

Харесвате ли звездното трио Джонас Брадърс? А, какво ще кажете да бъдат с дрехи и аксесоари, които вие сте им избрали.

Играна: 3767

В момента: 0


Джолт бол

vankizzle

Описание

Пуснете топчето така, че да уцели носещите най-много точки зъбни колелца, по веднъж или повече пъти. След това да падне умножаващата най-много пъти кофа. Опитайте се да изкарате максималното количество точки във всеки рунд.

Играна: 57

В момента: 0


Джолс

assetto

Описание

Съберете отново цялото семейство! Поставете едно от пухчетата на подходящо място, за да се спусне и да бутне останалите.

Играна: 350

В момента: 0


Джоли Чен 2.5

vankizzle

Описание

В тази маджонг игра задачата си остава все същата. Трябва да събирате еднаквите плочки, като внимавате нито една от двете да е затисната от две или повече срещуположни страни. Премахнете всички плочки, за да преминете нивото.

Играна: 23516

В момента: 0


Джоли Чен 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате масивните каменни блокове. За целта трябва да ги събирате по двойки еднакви. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 43729

В момента: 0


Джоли Роджър Маджонг

vankizzle

Описание

Комбинирайте всички двойки отключени плочки на тема пиратско съкровище. Такива са тези, които нямат друга над тях или от лявата или дясната им страна. Опитайте се да го направите за възможно най-малко време на всяко ниво.

Играна: 11842

В момента: 0


Джои и Хели

vankizzle

Описание

Един ден разхождайки се по крайбрежието Джои много се разстроила. В морето плавала всякакви боклуци изхвърлени от хората. Помогнете и да ги почисти, за да може отново всички животни да се върнат.

Играна: 3504

В момента: 0


Джо Джонас Купидон

vankizzle

Описание

Джо Джонас е Купидон! Той се опитва да изпълни с любов Кристин Стюарт и Майли Сайръс като непрекъснато ги обстрелва с неговите стрели. Изпълнете съответстващите им стрели до горе, преди времето да изтече.

Играна: 619

В момента: 0


Джо Джонас

jonass

Описание

Довечера се организира страхотно парти в местната дискотека. Твоята задача е да избереш дрехи на Джо Джонас така, че да бъде истинска звезда.

Играна: 2534

В момента: 0


Джо Гранатата

vankizzle

Описание

Помогнете на Джо Гранатата да се добере до портата за следващото ниво и така премине всяко едно от тях. За да се случи това ще трябва да разчистите пътят му до нея, от опасностите и пречките, които дебнат из него. Използвайте гранатите с които разполага, за да го направите.

Играна: 1174

В момента: 0


Джогинг в ада

vankizzle

Описание

Помогнете на скелета спортист да измине колкото се мое по-голяма дистанция в своя джогинг в ада. Бъдете внимателни, защото пътят е изпълнен с препятствия и най-различни по вид бонуси.

Играна: 1991

В момента: 0


Джобно оръдие

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да вкарате по топче във всеки прозрачен кош. За целта изстрелвайте точно всяка топка, като използвате голямото оръдие. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 974

В момента: 0


Първа Предишна 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 Следваща Последна

18097 - 18109 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!