Потребителски | НовиНови игри


Дор Джуджето

vankizzle

Описание

Помогнете на джуджето Дор да открие скъпоценият пръстен. По пътя към него ще опитат да ви попречат различни страховити създания. Преодолейте ги и достигнете крайната цел - пръстенът.

Играна: 2606

В момента: 0


Дора унищожител на квадрати

vankizzle

Описание

Включете се в новото приключение на малкото момиченце на име Дора. Помогнете и да унищожи всички прииждащи от всички страни квадрати. Бъдете внимателни и не пропускайте да съберете всички полезно изпуснато от вашите врагове.

Играна: 298

В момента: 0


Дора убийцата на чудовища

vankizzle

Описание

Ето, че малката Дора се впуска в нови приключения. Настоящата й задача е да премахне всички зли чудовища от нейния свят. Добре въоръжена със спрей против чудовища тя е готова за геройства.

Играна: 709

В момента: 0


Дора търсач на съкровища

vankizzle

Описание

Време да използвате наблюдателните си умения, за да откриете съкровището на Дора. Избягвайте да търсите на грешни места, защото губите по 20 точки.

Играна: 6250

В момента: 0


Дора супер голфър

vankizzle

Описание

Помогнете на Дора да поиграе голф. Тя обаче иска да използва домашната обстановка с всички предмети като препятствия в нея. Опитайте се да вкарате топката в дупката, с възможно най-малко удари.

Играна: 1357

В момента: 0


Дора строител

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на малкото момиченце на име Дора да усъвършенства уменията си в строителството. Подреждайте дървените сандъци един върху друг, като внимавате центъра на тежестта да остане в средата.

Играна: 1322

В момента: 0


Дора Секерланд

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Дора да застреля всички летящи същества. Съберете колкото се може повече точки.

Играна: 716

В момента: 0


Дора разрязва плодове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката Дора да нареже всички хранителни продукти летящи около нея. Бъдете да не удряте внимателни за шишенцата с отрива. Колкото по-точни и бързи сте, толкова повече точки ви очакват в края на играта.

Играна: 2696

В момента: 0


Дора разлики

1nikito_sss

Описание

Игра за най-наблюдателните! Разгледайте двете изображения внимателно и открийте десетте разлики между тях.

Играна: 7143

В момента: 0


Дора подводен фотограф

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Дора да направи перфектни подводни снимки. За целта изчаквайте водните обитатели да застанат на колкото се може по-централно място в момента на снимане. Бъдете внимателни, защото малкото момиче има много малко снимки.

Играна: 2331

В момента: 0


Дора пази фермата

vankizzle

Описание

Цялата ферма е поверена в ръцете на Дора. Помогнете и да се справи и да се погрижи за всички животни. Слушайте нейните съвети.

Играна: 2671

В момента: 0


Дора на сноуборд

vankizzle

Описание

По време на зимната си ваканция Дора отива да покара сноуборд в планината. Помогнете й да премине все по-сложните писти, като събере скъпоценните камъни около тях - за повече точки.

Играна: 736

В момента: 0


Дора на острова

vladislav_haralampiev

Описание

Изживейте едно невероятно приключение с Дора на пясъчния остров. Помогнете й да се събере с приятелите си, като покажете вашата бързина и ловкост. Не забравяйте да събирате бонусите по пътя си.

Играна: 1425

В момента: 0


Първа Предишна 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 Следваща Последна

17811 - 17823 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!