Потребителски | НовиНови игри


Жадуващи за риба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното коте да събере колкото се може повече от вкусните рибки. За целта ще трябва да отблъсквате котето в правилните посоки като използвате мишката. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 163

В момента: 0


Жадният папагал - разбъркването

vankizzle

Описание

Направете плодов фреш на жадният папагал, като смачквате различни плодове. За да се случи това, трябва да ги комбинирате по три или повече в хоризонтален или вертикален ред. Напълнете чашата му, преди времето да изтече.

Играна: 9579

В момента: 0


Жадният папагал

vankizzle

Описание

Направете плодов фреш на папагала. Събирайте плодовете като ги подреждате по 3 в хоризонтален или вертикален ред.

Играна: 2506

В момента: 0


Жадни целувки

vankizzle

Описание

Момиче вампир се е влюбила в човек. Направете възможна тази любов, но внимавайте никой да не ги види или тя да се превърне обратно във вампир.

Играна: 1887

В момента: 0


Жабчета 2

neredovniq

Описание

Това е втора част на играта Жабчета с подобрен дизайн. И тук трябва да премахнете всички жаби, като всяка от тях може да прескача само по една жаба.

Играна: 10770

В момента: 0


Жабчета

neredovniq

Описание

За тези, които обичат главоблъсканици! Целта на играта е да елиминирате всички жаби, като всяка жаба може да прескача само по една жаба.

Играна: 8405

В момента: 0


Жабока

Leo_91

Описание

Идеята на играта е проста, помогнете на жабока да стигне от другата страна на пътя жив. Преминете покрай оживената магистрала. След това се опитайте се избегнете велосипедистите и не на последно място, скочете върху движещите се трупа, а след това с лодка стигнете храстите. Направете всичко това преди времето ви да изтече.

Играна: 5262

В момента: 0


Жабок

delux

Описание

Играете със стрелките.

Играна: 18958

В момента: 0


Жабозаек

vankizzle

Описание

Това е историята на едно наполовина заек, наполовина жабок същество, което трябва да избяга от лудия доктор, който го е създал.

Играна: 4416

В момента: 0


Жаби срещу щъркели

vankizzle

Описание

Помогнете на всички жаби в нивата да достигнат жълтото листо, като не бъдат изядени от щъркела. Той ще прави огледални на техните движения. Изядените насекоми ще ви дават допълнителни точки, а ако жабата или щъркела стъпят на листо с цвете - те ще се връщат на началната си позиция. Стъпването на потънали листа ще ви изпраща още няколко хода в същата посока. Съобразявайки се с тези особености - преценете правилният път, по който жабата да премине безопасно, събирайки колкото се може повече насекоми.

Играна: 3346

В момента: 0


Жаби в балон

vankizzle

Описание

Класическа игра, чиято цел е да спасите всички жаби преди да ги е смачкал някой човек. Групирайте ги по 3 от един и същи вид.

Играна: 6555

В момента: 0


Жаби

vesilistra

Описание

Прекарай зелените жаби в дясно, а кафевите в ляво. Всяка жаба може да прескача само по една жаба.

Играна: 20082

В момента: 0


Жабешки следобед

nihilisto

Описание

След разходка навън жабата изгубила ключа за своя дом. Помогнете й да го намери, да събере всички бонуси и да се прибере обратно.

Играна: 3161

В момента: 0


Първа Предишна 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 Следваща Последна

17187 - 17199 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!