Потребителски | НовиНови игри


Завръщането на Вини 3

gabriel_sulis

Описание

Ето, че Вини отново се завръща. Помогнете му да премахне всичките си нови врагове. Изберете си оръжие и започнете да стреляте на месо. Не позволявайте на никой, за нищо на света да се измъкне.

Играна: 6363

В момента: 0


Завръщането на Вини 2

gabriel_sulis

Описание


Серийният убиец Вини е отново тук. Сега, той има нужда да обнови уменията си и да покаже точността си. Използвайте някое от четирите оръжия и проверете точността на стрелбата си.

Играна: 4213

В момента: 0


Завръщането на балончетата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да унищожите всички цветни топки и да натрупате възможно най-голям брой точки. За целта събирайте по три или повече топки с еднакъв цвят. Колкото повече балончета премахнете с един удар толкова повече точки ще ви дадат те.

Играна: 15639

В момента: 0


Завръщане на Земята

vankizzle

Описание


Днес сте от страната на лошите и трябва да помогнете на извънземното да стигне успешно и невредимо до планетата Земя. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства и лабиринти. По пътя си не забравяйте да събирате всички бонуси.

Играна: 461

В момента: 0


Завръщане към звездите

vankizzle

Описание

Посети всички планети в близкият ти космос. Измисли най-добрата и кратка траектория. Пази се от черните дупки.

Играна: 844

В момента: 0


Завръщане 2

vankizzle

Описание

Робот приземил се със своя космически кораб търси светлиннато кълбо, което съдържа холограма с информация. Съберете всички светлинни кълба в различните нива. Можете да избирате нива а така и да създадете свое собствено.

Играна: 757

В момента: 0


Завръщане

vankizzle

Описание

Бийте се срещу главният бос, след като отключите неговото вълшебно кълбо.

Играна: 157

В момента: 0


Завоевател

vankizzle

Описание

Целта на играта е да защитите своя замък. Можете да тренирате различни видове воини - стрелци, пехота, конница. За защита използвате и основното си оръжие, което се намира на върха на базата, също така да строите кули за защита. Използвайте МИШКА, за да се прицелите и чрез задържане и пускане на левия бутон да стреляте с основното си оръжие. Подобряването на различните неща (Upgrade) е много важно в тази игра. Можете да подобрите почти всичко - кликнете на замъка и ще видите Upgrate менюто. Можете ли да оцелеете през 30 те атаки на врага през времето ?

Играна: 3095

В момента: 0


Завоевание стратегия

vankizzle

Описание

Само един мъдър и силен владетел, може да избере стратегия, която да сложи началото на нова империя. Мислиш ли, че от теб ще излезе достоен крал?

Играна: 4235

В момента: 0


Завладей територията

vankizzle

Описание

Целта в играта е да завладеете повече територия от противника си. Редувате се в правене на заграждения и когато някой от двамата затвори някой район - то той става негов. Внимавайте как разполагате загражденията, за да не помогнете на противника да вземе дадена територия. Квадратчетата със злато в тях ви носят повече точки.

Играна: 5641

В момента: 0


Завинаги самурай

vankizzle

Описание

Пътят на един воин винаги е осеян с жестоки битки, много опасности и една голяма кауза заради, която да си заслужава всичко това.

Играна: 942

В момента: 0


Завинаги приятелки

ilse

Описание

Тези две най-добри приятелки имат нужда от вашата помощ - гардероба им прелива от дрехи, но те не знаят какво да облекат. Облечете ги в най-сладките дрехи, сложете им аксесоари и им изберете прически.

Играна: 319

В момента: 0


Завий гайката 2

vankizzle

Описание

Сложете гайката върху болта! Премахнете предметите, които са излишни, а там където е необходимо сложете такива.

Играна: 2998

В момента: 0


Първа Предишна 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 Следваща Последна

16953 - 16965 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!