Потребителски | НовиНови игри


Шофиране и писане на СМС

vankizzle

Описание

Избягвайте другите участници в движението и предмети, които ви се изпречат по пътя, докато пишете СМС на приятелите си. Опитайте се да направите възможно най-много точки в рамките на три опита.

Играна: 1338

В момента: 0


Шофиране и целуване

vankizzle

Описание

Помогнете на влюбените да се целунат, без полицая, завистливите момчета или някой друг да ги забележи.

Играна: 1227

В момента: 0


Шофиране по ръба

vankizzle

Описание

Вземете участие в новите екстремни състезания с коли. Те се провеждат на платформи в космоса. Опитайте се да изпреварите всичките си опоненти и завършите първи във всяко от състезанията. Внимавайте обаче да не излетите от ръба на пистата.

Играна: 3327

В момента: 0


Шофирането на Луни

vankizzle

Описание

Мистър Луни е на разходка с причудливото си превозно средство. Помогнете му да премине през нивата, събирайки възможно най-много бонуси - за повече точки и без да се разбива. Имате право само на три грешки, при преминаването им.

Играна: 1283

В момента: 0


Шофьор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете през всички нива на играта. За целта бъдете максимално бързи и внимателни да не повредите автомобила. Не забравяйте по пътя си да събирате всички бонуси, за да спечелите повече точки.

Играна: 2337

В момента: 0


Шофьор

mirokobb

Описание

Дали сте опитен шофьор? Сега, ще разберем. Карайте много внимателно и избягвайте червените светлини и човечета. Събирайте хората в жълто, защото те ви носят пари.

Играна: 2350

В момента: 0


Шофьори

vankizzle

Описание

Покажи наученото от шофьорските курсове като спазваш всички правила за движение. Целта е да стигнеш до крайната цел без произшествия.

Играна: 6459

В момента: 0


Шофьори на камиони

vankizzle

Описание

Участвайте в серия от състезания с други джипове и камиони. Със спечелените пари развивайте собственият или купете нова машина. Станете първи, за да отключите следващото състезание.

Играна: 3359

В момента: 0


Шофьор на 4 колела

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона.

Играна: 3345

В момента: 0


Шофьор на автобус през зимата

vankizzle

Описание

Докажете колкото добър шофьор сте като преместите автобуса от точката на която се намира до показаното от играта място. Бъдете максимално внимателни и бързи ако искате да спечелите повече точки.

Играна: 75461

В момента: 0


Шофьор на АТВ

vankizzle

Описание

Преминете през всичките десет нива, за възможно най-малко време и събирайки колкото се може повече бонуси. Всяко следващо е все по-технично и изисква повече умения.

Играна: 821

В момента: 0


Шофьор на градски автобус

vankizzle

Описание

Движете се внимателно, следвайки картата в ляво за чакащи пътници. Вземете ги и откарайте до дестинацията им възможно най-бързо. Избягвайте сблъсъците с други превозни средства или предмети. Събирайте бонусите за поправка.

Играна: 4486

В момента: 0


Шофьор на камион

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете на оказаното от играта място. За целта трябва да сте изключителни внимателни и бързи. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 801

В момента: 0


Първа Предишна 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 Следваща Последна

23037 - 23049 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!