Потребителски | НовиНови игри


Човека машина срещу червения играч

leiks

Описание

В тази игра трябва да помогнете на човека машина да стигне до сигурна земя, за да може да се трансформира. Също така трябва да попречите на червения играч да смени формата си. За целта го унищожете преди да изтече времето ви.

Играна: 1646

В момента: 0


Човека скица

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра човека скица се нуждае от помощта ви, за да премине през безбройните препятствия и трудности. Преминете през краткото обучение и след това се впуснете в безкрайните приключение.

Играна: 462

В момента: 0


Човека снаряд

vankizzle

Описание

Помогнете на човека снаряд, като настроите оръдието така, че при изстрелването му да премине през огнените обръчи и избегне останалите огнени препятствия.

Играна: 773

В момента: 0


Човека тиква 2

vankizzle

Описание

Вашата мисия в тази зомби стрелецът е да се използва пет различни оръжия, за да си проправите път през 20 вълни на познати врагове и четири босове.

Играна: 419

В момента: 0


Човек в космоса

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на човека изгубен в космоса да намери правилния път до дома. За целта трябва да преминете през поредица от трудни, логически изпитания.

Играна: 1061

В момента: 0


Човек в космоса

Artex

Описание

Трябва да достигнете до телепорта като преминавате през различни препятствия по пътя си. Събирайте бонуси за допълнителни точки и животи.

Играна: 1170

В момента: 0


Човек на луната

gabriel_sulis

Описание

Извънземните състезания включват надбягване с астронавти. Помогнете на зеленото извънземно да хване най-много астронавти и да предаде техните костюми в базата си.

Играна: 985

В момента: 0


Човек ракета

leiks

Описание

Помогнете на човека ракета да оцелее в офиса, яхнал своя реактивен стол. Прескачайте или минавайте под обектите, който ви препречват пътя. Не забравяйте да събирате бонусите по пътя си.

Играна: 1276

В момента: 0


Човекът бебе

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на човекът бебе да премине през препятствията и предизвикателствата, на който го подлага играта. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите повече точки в края на всяко едно ниво.

Играна: 1268

В момента: 0


Човекът блокче

vankizzle

Описание

Помогнете на малкият човек блокче да се добере до изхода в рамките на времето за всяко ниво. Съберете колкото се може повече от разнообразните бонуси за повече точки. Елиминирайте противниците си като ги замеряте с бутилки, ако имате налични такива, или скачате върху тях.

Играна: 377

В момента: 0


Човекът бомба

vankizzle

Описание

Взривете бетонните блокове и направете капан от бомби на чудовищата. Внимавайте ударната вълна да не ви застигне и вас.

Играна: 2078

В момента: 0


Човекът-зомби

vankizzle

Описание

Игра за оцеляване, в която си едновременно човек и зомби. Опитай се да останеш жив, докато обикаляш улиците на тъмния град.

Играна: 1034

В момента: 0


Човекът комар Един друг свят

vankizzle

Описание

Е една гореща лятна вечер комар влиза в стаята ви. Замахвайки за да го размажете на монитора си нещо блясва и се озовавате в странен град. Изведнъж осъзнавате, че се намирате в друго измерение виждайки отражението си в далечината. Открийте начин да се измъкнете от този свят. Разговаряйте с обитателите му, взимайте решения за отношенията ви с тях, купувайте предмети, водете битки и правете какво ли още не.

Играна: 1909

В момента: 0


Първа Предишна 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 Следваща Последна

22777 - 22789 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!