Потребителски | НовиНови игри


Чаено парти

gabriel_sulis

Описание


Подгответе най-красивото чаено парти. За целта изберете чая, сервизите и помогнете на двете момиченца да се облекат и подготвят. За целта харесайте дрешки и обувки по тяхна мярка и ги направете красиви.

Играна: 292

В момента: 0


Чаеното парти на принцесата

vladislav_haralampiev

Описание


Влезте в живота на една принцеса и изживейте своето чаено парти, като го превърнете в изключително събитие. Влезте в ролята на интериорен дизайнер и разкрасете стаята за гости. Придайте й стил и вашите гости ще са доволни.

Играна: 3226

В момента: 0


Чаеното парти на Тото

vankizzle

Описание

Тото е поканил приятелките си на чаено парти. Ще им помогнеш ли да си прекарат страхотно, като им сервираш това, което искат, преди да е изтекло времето. Опитай се да изпълниш желанията им възможно най-бързо.

Играна: 727

В момента: 0


Чайка полет

vankizzle

Описание

Помогнете на чайката да прелети високо над морето и да стигне възможно най-далече.

Играна: 303

В момента: 0


Чайната на Тико

1nikito_sss

Описание

Това са горещи дни и джуджетата са жадни. А, Тико, точно е отворил своята чайна и сега е малко нервен дали всичките му клиенти ще са доволни. Помогнете му да се справи.

Играна: 2392

В момента: 0


Чао зелен

vankizzle

Описание

Премахнете всички фигури, които е възможно, така че господин Пират да падне в бездната. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1734

В момента: 0


Чао, чао Буш

ad1das40

Описание

Дните като президент на господин Буш свършиха. Сега е момента да се сбогуваме с него тържествено. Забавлявайте се и кажете "Чао, чао Буш!

Играна: 19057

В момента: 0


Чарли

jonass

Описание

Патето Чарли е новият супер Марио. Помогнете му да събере монетите и другите скъпоценности и се пазете от гадинките.

Играна: 1649

В момента: 0


Чарли

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Чарли патока да преодолее всички препятствия по пътя си и да преминете всяко едно ниво. Събирайте всички бонуси, който откриете, за да спечелите колкото се може повече точки.

Играна: 991

В момента: 0


Чарлийз Терон

iv4encity

Описание

Момичета, поредната холивудска звезда се е наредила на опашка, за вашите услуги! Гримирайте и облечете Чарлийз Терон според вашият вкус.

Играна: 1067

В момента: 0


Чарли Чаплин баланс

vladislav_haralampiev

Описание


Нашият герой г-н Чаплин иска да балансира с бастуна си. Помогете му като се движите напред или назад така, че бастуна да не пада на земята. Колкото повече време издържите, толкова повече точки схте вземете.

Играна: 1392

В момента: 0


Чарли Шийн бягство от клиниката

vankizzle

Описание

Неспирният купонджия Чарли Шийн е върнат отново в рехабилитационна клиника, но иска да избяга от нея. Ще му помогнете ли? Ако да - не му позволявайте да се удари в препятствията, които са нещата, към които той е пристрастен.

Играна: 316

В момента: 0


Чарли Шийн зад волана

vankizzle

Описание

Избягвайте препятствията по пътя ви като автомобили, пътна блокове, ченгета и мотоциклети. Прегазете всичко останало което ви се изпречи по пътя, съберете бонуси и се опитайте да стигнете колкото се може по-далеч.

Играна: 3366

В момента: 0


Първа Предишна 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 Следваща Последна

22569 - 22581 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!