Потребителски | НовиНови игри


Унищожител на яйца

vankizzle

Описание

Задачата ви в тази игра е да унищожите всички яйца. За целта може да премахвате само три или повече еднакви на цвят яйца с непосредствен контакт. Колкото повече яйца премахнете с един клик толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 4878

В момента: 0


Унищожително дерби

vankizzle

Описание

Не, не тук не е мястото на което ще запазите колата си здрава. Точно обратното, това е унищожително дерби и се играе до пълно разрушение.

Играна: 9852

В момента: 0


Унищожително Оръжие

man3d

Описание


Много динамична игра за стрелба като играеш заедно с твоята ескадрила. Намери начин да останеш жив в това меле и да направиш най много точки между всички играчи. Бъди най-добрия.

Играна: 2992

В момента: 0


Унищожително състезание

vankizzle

Описание

Тук победата е всичко! Борбата за първото място е много ожесточена. Включи се и ти и се опитай да пребориш опонентите си.

Играна: 1311

В момента: 0


Унищожителя Куби 2

saske966

Описание

Полудяваш в офиса? Всички те дразнят и искаш да ги избиеш? Ето ти една, игра за да изпуснеш парата. Ако не успееш, жалко за колегите ти.

Играна: 949

В момента: 0


Унищожителя Куби 3

vankizzle

Описание

Понякога си толкова нервиран, че искаш да си изкараш нервите върху целия сят. Помогнете на Куби да се отърве от яростните си чувства.

Играна: 3148

В момента: 0


Унищожителя Куби 4

vankizzle

Описание

По време на тежък работен ден, един чиновник брои оставащите минути до края на смяната, когато шефа му идва и стоварва куп задачи. Излизайки от кожата си, той избухва и излиза от релси. След като всичко вече е загубено, скача от балкона на етажа си. Помогнете му да направи колкото се може повече щети, по пътя надолу.

Играна: 725

В момента: 0


Унищожителя Куби 6

vankizzle

Описание

След поредица от неуспехи на работното място Куби вече няма какво да губи. Той превърта тотално и иска да нанесе колкото се може повече поражения на офиса и колегите си.

Играна: 910

В момента: 0


Унищожителя на зомбита

vankizzle

Описание

Сутрин като всяка друга, будилника звъни, ставате и вместо обичаната гледка през прозореца, виждате че навън е пълно със зомбита. Няма да ги оставите да безчинстват, нали?

Играна: 2881

В момента: 0


Унищожителят на койоти на Пек

vankizzle

Описание

Убивай койотите, за да защитиш Барниярд от нашествие!

Играна: 1354

В момента: 0


Унищожителят на плодове

vankizzle

Описание

По време на дългите плавания, моряците търсят всевъзможни начини да се забавляват. На този кораб те го правят, като стрелят по плодове. Опитайте се да уцелите динята възможно най-много пъти във всяко от нивата или минималното количество, за да преминете в следващото ниво.

Играна: 1271

В момента: 0


Унищожителят на сандвичи

nihilisto

Описание

Е, вярно е, зелен си, но това значи ли че трябва да ти дават студени картофки и жилаво месо в сандвича. Някой ще си плати за това.

Играна: 639

В момента: 0


Унищожителят на стикменове

vankizzle

Описание

Поемете контрол над унищожителят на стикменове и не допускайте да преминат през игралното поле. Внимавайте, защото На определено време типа стрелба се сменя между различни видове ракети, гранати, огнестрелни и хладни оръжия, като всяко едно от тях има различен начин на действие, скорост и поражения.

Играна: 197

В момента: 0


Първа Предишна 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 Следваща Последна

21321 - 21333 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!